Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repliky bot

Od: petrk* odpovědí: 3 změna:

zdravím, mám takový dotaz. Je tady někdo kdo má nejakou zkušenost s objednáváním fake(repliky) oblečení? Docela se zajímám o modu a HYPE(drahé, trendy) oblečení a poslední dobou vídam venku lidi s falešným oblečením a mnohdy o tom podle mě ani neví. Proto jsem přišel s nápadem ( Popravdě jsem to videl v zahraničí ) že bych mohl na stránku Youtube udělat video kde bych srovnával pravé a falešné oblečení určité značky a ukázal lidem na co si při koupi oblečení např z bazaru dát pozor. Jelikož vlastnim boty Nike Air Jordan 1 Retro High OG za 12 000,- KČ tak bych to rád udělalal s těmito boty ovšem vubec nemám tušení kde sehnat repliky bot, oblečení. Jestli s tim má někdo zkušenost budu velice vděčný když poradíte. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Máš jedny boty a hned chceš točit videa, na který pravděpodobně stejně nikdo nebude koukat.

hodnocení

0x
Aliexpress má v podmínkách používání noticku, že pokud ti obchodník, kterého zastupují pošle fake, zřizovatel ti vrátí penize. Takže pokud najdeš fejk o kterém prodejce tvrdí že jde o geniune - original, v podstatě bys měl vystaráno. O peníze nepřijdeš fejk budeš mít doma. Teď jde jen o to jestli to dokážeš firmě na 100% aby ti ty prachy vratili.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Zkuste u Vietnamců. Na podzim jsem u nich viděla tepláky se 4 bílými pruhy na bocích. Asi si říkali - čím víc pruhů, tím víc Adidas. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]