Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám takový dotaz. Je tady někdo kdo má nejakou zkušenost s objednáváním fake(repliky) oblečení? Docela se zajímám o modu a HYPE(drahé, trendy) oblečení a poslední dobou vídam venku lidi s falešným oblečením a mnohdy o tom podle mě ani neví. Proto jsem přišel s nápadem ( Popravdě jsem to videl v zahraničí ) že bych mohl na stránku Youtube udělat video kde bych srovnával pravé a falešné oblečení určité značky a ukázal lidem na co si při koupi oblečení např z bazaru dát pozor. Jelikož vlastnim boty Nike Air Jordan 1 Retro High OG za 12 000,- KČ tak bych to rád udělalal s těmito boty ovšem vubec nemám tušení kde sehnat repliky bot, oblečení. Jestli s tim má někdo zkušenost budu velice vděčný když poradíte. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.