Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na tuhle letní obuv?

Od: misa2 odpovědí: 6 změna:
Ahoj.. přemýšlím nad touhle Letní obuvý. Zdá by se hodily k sukni či šatům asi moc ne . Spíše šortky asi :) a vím že to spusta žen nosí tyhle botky . Taky by mě zajímal názor na tyhle placaté baleríny jak to vidíte? Líbí nelíbí .
Spíše se hodí asi na ven na vesnici.
Ale co když si to vezme dáma do města .
Díky za názory tipy atd :)

Názor na tuhle letní obuv?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

6x

Zdravím. Tak mně se vyloženě líběj. Pokud má žena úzké kotníky, tak ke kalhotám všech délek a všech střihů. U těch růžových je potřeba dobře sladit s věkem a barvou oděvu. Do města samozřejmě ano, ale nevím, kdo je myšlen tou dámou. Pokud je žena oděna ve zlaté večerní toaletě, tak ne. Ida

hodnocení

3x

Souhlas s idanova ;) taky se mi líbí ;) jen bacha - jsou to podle všeho úplné placky, a pokud na to noha není zvyklá, můžou nožky zabolet :-D

siska
hodnocení

3x

Volnočasová obuv, obyčejné plátěnky, na nic dlouhého, určitě ne v nich být celý den, nejsou zdravé.

V létě preferuji otebřenou obuv, tyhle tak autem někam dojet, sednout v hospůdce, pobavit se, udělat malou procházku a jet domů.

Všímněte si, obě modelky mají džíny, ale i k bílým plátěným kalhotám se dají. Vlastně skoro ke všemu - šortky, legíny ...

jezevec*
hodnocení

0x
Jsou moc hezký, do města nevidím problém...

id
hodnocení

0x

Ty černé mám od jara do podzimu v autě na ježdění, na podpadcích se mi moc fajn neřídí *smich* Na delší jízdu se přezuji, i vyběhnu s nimi na město, na delší chůzi to není. Je jedno zda mám kalhoty jakékoliv délky nebo sukni. Mám je ráda, jsou fajn.

hodnocení

0x

Jasně vidíte, že na obrázku má ta slečna džíny. Tak asi džíny, nebo kalhoty. Jak to myslíte s tou "dámou do města"? Vy jste dáma? Ale zrovna ke "koktejlkám", to vhodná obuv není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]