Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek na poslední chvíli

Od: martiina odpovědí: 10 změna:
Zdravím, píšu teď na rychlo. Asi před hoďkou jsem se vzbudila, koukám na mobil a vidím datum 14.2. Úplně jsem zapomněla, že je dnes Valentýn, žila jsem v dojmu, že je až za týden. Dárek pro přítele jsem měla už vymyšlený a plánovala jsem, že na něm začnu dělat v úterý. Nojo...jenže stalo se...přítel ke mně přijede na oběd a já nevím, co mám v takové rychlosti vytvořit. Musím ještě upéct kachnu, takže se do obchodu už nedostanu. Doma mám červenou řepu, tak mě napadlo upéct třeba red velvet cake, nebo nějaké muffiny a k tomu vyrobit rychle třeba nějaké přáníčko. Jinak mě absolutně nic nenapadá. Nemáte vy, nějaké tipy na dárek? Předem děkuji
(Vím, že hodně lidí asi napíše, že to nemám vůbec řešit, že Valentýn se v Česku neslaví. My si s přítelem dáváme jen takové pozornosti, jsme rádi, že můžeme trávit čas spolu. Ale on mi určitě něco přiveze, takže pro něj chci aspoň nějakou drobnost ikdyž jen takhle na poslední chvíli.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
Podle mě bude stačit, když mu ho vykourite.

host
hodnocení

1x

Ke kachničce bude asi pivo nebo víno. Lahvové. Takže není nic jednoduššího, než v krabici se šitím vyhrabat pěknou červenou nebo bílou, nebo růžovou mašli a udělat z ní na hrdle láhve pěknou mašličku a i obyčejnou láhev takhle ozdobit.

Nebo. popadnout nůž, udělat z červené řepy (syrové nebo sterilované) pěkné dva plátky a nůžtičkami na nehty z nich vystřihnout pěkná dvě srdíčka a ta pak položit na talíř ke kachničce s přílohou.

Nebo neprostírat na stůl příbor každému z vás zvlášť, ale dát je šikovně všechny dohromady, pěkně složit a převázat stužkou, Pokud je alespoň trochu poeta, tak ho to zahřeje a zjihne.

atd..

hodnocení

0x

A co byl ten původní vymyšlený dárek? Jak daleko máte obchod? Kachnu dejte do trouby hned, pak jí nechte válet v rozehřáté troubě, můžete odejít a pak jí dodělejte. Kachna, muffiny (nebo red velvet cake), přání - taky dobré.

martiina
hodnocení

No, do obchodu bych musela autobusem, takže to nestíhám...u nás na vesnici máme jen malinkou sámošku, kde pomalu ani tu bonboniéru neseženu. Ingredience na pečení doma mám, popřípadě třeba krém nahradím tvarohem.

Tak něco upečte. Jestli se Vám to zdá málo, tak v té sámožce určitě něco najdete, nemusí to být bonboniéra - stačí třeba několik druhů čokolád, nějaké bonbóny, pytlík oříšků, nějaká luxusnější pochutina... něco do dárkového balíčku tam určitě najdete.

Každý není z Prahy, takže představa, že malá sámoška na vesnici je otevřena v neděli, je iluzorní.
Nicméně bych to tazatelce přál.
Rychlé dárky se řeší na benzinkách,ale myslím, že ani to neklapne.
A objednávat těstoviny z pizzerie, když mám kachnu...
Mít pečící formu ve tvaru srdce, vrazím do toho cheescake a vymalováno.
martiina
hodnocení

Sámošku otevřenou máme, takže jsem tam teď zaskočila, koupila nějaké sladkosti. Mají tam takové ty typické české-vlnky, lentilky, pedra,milenu,kávenky,pikao... takže super, takové retro, bude to zas něco jiného než obyčejné supermarketové dobroty. Nějak hezky to zabalím a vrhnu se na dort s kachnou. Děkuji všem za tipy

hodnocení

0x

No co, stalo se. Netrapte se v kuchyni a jídlo objednejte. Třeba nějaké dobré těstoviny z pizzerie. A udělejte si krásný mazlící den. Přítel bude určitě spokojený ;)

liska5
hodnocení

0x

Do trafiky pro stírací losy a přikolíkovat je na větvičku z keře. Případně doplnit balenými bonbony a kytice je hotová.

hodnocení

0x
Otevřete mu ve spodním prádle a dárek má hned ve dveřích

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]