Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na husté vlasy?

Od: prosimpomoc odpovědí: 7 změna:
Prosimvas poradíte mi jak získat větší objem u vlasů? Jaké jsou u vás osvědčené přípravky? Nějaké typy a rady?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud máš od přírody řídké vlasy, nic s tím nezmůžeš, bohužel.
Bývá to genetické. Podívej se na svou mamku či babičku.
Co ti může zlepšit hustotu vizuálně?
Za prvé, správný střih a za druhé vyfoukávat fenem a kulatým kartáčem.
Také použij pěnové tužidlo, ihned po umytí, aby se vlasy tzv. utemovaly.

liska5
hodnocení

2x

Hustotu porostu máme po předcích. Kvalitu si můžeme vylepšit pestrou stravou s dostatkem Mg, Zn, Fe, Si /hořčíku, zinku, železa, křemíku / a vitamínu B2. Hodně z toho má řepná melasa, obilné klíčky, ořechy, zelenina, ryby, cibule, kvasnice...

Pak solidní šampon- třeba kofeinový, co prokrvuje pokožku hlavy.

Dojem udělá dobře zvolený sestřih a vyfoukání

jm
hodnocení

1x
Paruka. Vše ostatní je tahání peněz z důvěřivých lidí

joudic*
hodnocení

1x
znovu se narodit nekomu s lepsi genetickou vybavou, jinak kdyz jsem jeste mel hrivu, tak sunsilk se ani nedal pouzivat co delal s vlasama, tak zkuste

hodnocení

0x

Jíst banány, které obsahují hodně výživných látek pro tělo a vlasy. Jen pozor, banány jsou kaloričtější ovoce.

hodnocení

0x

Dobrá je lopuchová voda. Je to hlavně na růst vlasů. Je levná, mají v drogeriiích. Používat pravidelně. A potom je dobrý suchý šampon ve spreji, po nastříkání, promnutí a vyčesání také trošku vlasy nabydou na objemu.

0okok
hodnocení

0x

Mě pomáhají ovesné vločky - kaše a také piji kopřivový čaj. Nebo si udělám výluh ze sušených kopřiv a oplachuji si tím vlasy. Nebo zkuste někde koupit lopuchovou tinkturu. Pomáhá kořen lopuchu také výluh.

A samozřejmě pestrá strava - zelenina, ovoce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]