Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzrušivost na bradavkách

Od: pavlino odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, bývá častější, že je žena vzrušivá na bradavkách a líbí se ji dotyky na prsou, anebo je hodně žen, kterým to nic nedělá? Potkal jsem ženu, které to nic nedělá a popsala to, že je to prý jako kdyby se ji člověk dotýkal ruky, anebo nohy, žádné vzrušení. Měl jsem doteď za to, že prsa jsou jedním z nejcitlivějších erotogenních míst na ženině těle. Je výjimkou, anebo to má hodně žen taky tak, že na prsou není vzrušivá? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

8x

V tomto ohledu je to u každé jiné zvlášť. Některé to vzrušuje, jiné ne, a jiným to dokonce vadí.

Ovšem jediné vzrušivé erotogenní místo, které mají všechny ženský společné je tvoje kreditní karta.

kaleid

Všechny ,ženské, také ne. Možná jenom ty vaše.

eman
Nestačí debetní karta?
Typ karty je jim jaksi jedno :)

lucinah
hodnocení

0x

Dříve mě to nevzrušovalo asi jako nácitletá, cca od 20 let mě to vzrušuje jako jen coby předehra, vzrušivost to je
Třeba se jí nikdo nedotýkal, nebo se sebe na prsou nedotýkala tak na to není jen zvyklá na tu stimulaci.
Nebo třeba ještě nerodila? Jestli spojitost s tím vůbec je...
Ale erotogenní zona to je, neznamená to ovšem že ji to musí být příjemný Občas jsou bradavky i víc citlivý bolestivý , třeba před menses.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]