Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký použít krém na suchý a citlivý obličej?

Od: eliskaa odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Mám velice suchou pleť na obličeji a nevím si rady s tím, jaký vybrat krém. Ať jsem zkoušela dražší, levnější, různé značky, na citlivou nebo suchou pokožku... vždycky se mi po namazání vytvoří akné. Netrpím na černé tečky,ale spíše červené pupínky naplněné vodou. Když si obličej ničím nemažu, tak mám pleť bez pupínků,ale extrémně suchou. Jak jí namažu, objeví se pupínky. Nemá někdo podobnou zkušenost a věděl by si rady jaký krém bych měla vyzkoušet? Děkuji za každou informaci

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vynikající a osvědčená metoda je Kokosový olej.
Namazat ráno i večer.
Tento olej je úžasný, třeba také na zubní kámen a potažmo na bělení zubů :)

hodnocení

0x

Já mám velmi dobrou zkušenost s krémy od Garnier. Konkrétně ten s hroznovýma semínkama a nebo na zimu s medem. Takovou službu mi neudělali ani krémy z Francie co mi kdysi dovezla tchýně a stáli i 20x více.

mate59
hodnocení

0x
Excipial emulze z lékárny.

liska5
hodnocení

0x

Z denních krémů bych zkusila Cien Q10 anti-vringle / žlutý + zlatý pásek/ z LIDLu.

U Vás bude třeba něco vnitřně, tohle dělává pleť těch, co mají málo železa Fe, křemíku Si a zinku Zn a vitamínů řady B /B-komplex/ a vitaminu A.. Lze v tabletách, ale lepší je změnit stravování a dodávat si vše v přírodní formě:

Řepná melasa- lžíci denně, dýňová semínka - hrstičku denně, kvasnice třetinu kostičky denně /mezi jídly/ a pití přesličkového čaje, dušená mrkev, dýně Hokkaido, kapusta, borůvky, česnek, cibule, lis.salát, mandle a panenský olej.

Omezte cukr, bilou mouku, a mléčné potraviny. Vyhýbejte se průmyslově vyrobeným potravinám, jako jsou instant.polévky, levné uzeniny, trvanlivé majonéz.saláty, paštiky, polevy, slad tyčinky, levné čokoládky, chipsy, kyselé nedozrálé ovoce. Někdy dělají paseku kombinace jako moučné s ovocem...To chce vysledovat.

hodnocení

0x

Dlouhá léta používáme celá rodina klasickou niveu v modré plechovce,já mám také suchou pokožku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]