Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní čokoláda

Od: krab odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, poradíte prosím nějakou značku prémiové hořké čokolády? Kupuji Lind 70-90%, ta mi z čokolád, které jsou běžně k mání chutná zatím nejvíce.

Máte někdo tip na nějaký obchod/značku?

Děkuj.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Jednička je asi značka LINDT.

Já občas koupím tu čtvercovou hořkou s lískáčema Ritter Sport. DARK WHOLE HAZELNUTS:

Jinak jsou praktické a fajn takové ty balené placičky v černé krabičce HEIDI Dark Extreme 85%.

hodnocení

0x
krab
Máte s nimi osobní zkušenost?

Měla jsem je dvakrát v životě a chutnaly mi. Jiné čokolády mi nechutnají, protože nejsem na sladké. Tyhle jsou tak nějak přirozeně nasládlé a převažuje chuť nepražených raw kakaových bobů.

hodnocení

0x
Syn rád experimentuje takže chtěl vědět jak opravdová čokoláda chutná. Sehnal si kakaové boby a čokoládu pro sebe a známé si sám vyrábí. I tudy vede cesta :)
krab
Celkem by mě zajímal jeho názor, zda je velký rozdíl mezi jeho čokoládou a těmi v obchodech. Jinak díky za nápad!
Nejsem úplně čokoládový závislák ale je dobrá. Přemýšlím ke které 70-80% kupované bych to přirovnal ale bez toho abych je ochutnal jednu po druhé a porovnal to z hlavy nedám.

hodnocení

0x

Mrkněte na prozdraviaradost.cz/... Mají tam výběr kvalitních hořkých čokolád.

hodnocení

0x

Určitě LINDT, v Lidlu mívají kvalitní čokolády a také v Rossmanu. Potom ty malé prodejny čokolád a pralinek. Ty bývají výborné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]