Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco rychlého z tvarohu?

Od: monca96 odpovědí: 11 změna:
Ahoj...uklízela jsem ledničku a našla dva rozdělané tvarohy. Nic jim není. Zbylo to asi z minulého týdne dělala jsem koláče já na ně zapoměla . Potřebuji něco rychlého pár surovin. Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

buchty? žemlovku?

doplněno 14.02.21 07:42:

tvaroh + křen a udělat super pomazánku s chlebem :)

hodnocení

2x
Tvarohovou pomazánku, pěkně s cibulkou, červenou paprikou a kmínem.
Výborná a zdravá *mnam*
Jinak, sladkých receptů je všude kvantum.
Já tvaroh miluju, baštím ho třeba na dobrém chlebíku k snídani.
11.02.21 22:40

*mnam*

liska5
hodnocení

2x

Tvarohové knedlíky s kompot.ovocem nebo džemem. Někdo i sype kakaem nebo skořicí.

Do tvarohu přidat vejce, polohrubou n. hrubou mouku, trochu osolit a zpracovat těsto - tuhé asi jako plastelína. Udělat hodně kuliček a do osolené vařící vody. Za pár minut vyplavou, chvíli ještě povařit.

Možná i trochu prášku do pečiva, ale nemusíte.

hodnocení

0x

Zdravím. Třeba palačinky s tvarohovou náplní.

jm
hodnocení

0x
Tvarohový štrůdl z listového těsta je nejrychlejší a u nás nevydrží do druhého dne.

hodnocení

0x

Přidat ovoce/med/kakao/džem/oříšky - rychlá snídaně/svačina.

hodnocení

0x

Tvaroh, vyšlehaný žloutky s cukrem, zvlášť sníh z vajec, pudingový prášek, vanilkový cukr, kůra a šťáva z citronu. Vše smíchat a dát péct.

sisin
hodnocení

0x

Na slano - zamíchat sůl, pepř, papriku a namazat na pečivo, chleba. Když by byla zelená nať, tak posypat /cibulka, kroužky pórku apod./.

Vaničkový tvaroh na sladko - kakao prášek a moučkový cukr, a je to skoro jako smetánek.

makk
hodnocení

0x

Ono jde o to, jaký tvaroh to je. Pokud ten měkký, osolte ho, přidejte nakrájenou cibuli a uvařte brambory ve slupce. Brambory po uvaření oloupat a s tvarohem sníst. Pokud se vám nechce vařit brambory, namažete si tan tvaroh s cibulí na chleba.

maylin*
hodnocení

0x
Jakákoliv pomazánka, samotný tvaroh jen s ovocem nebo upéct v troubě brambory, rozříznout, do nich dát tvaroh potom třeba klíčky, česnek, slaninu, kozí sýr...cokoliv, co máte rádi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]