Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový přítel

Od: tera odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, seznámila jsem se s jedním chlapcem. Je vidět že se mu líbím a on se líbí mně. Známe se krátce přes měsíc. Vždy mě potěšilo, že mě šel po naší procházce vyprovodit až domů k brance. Byli jsem spolu asi pětkrát venku.
Včera ale nebylo dobré počasí, tak mě pozval k sobě domů. Chtěl se se mnou dívat na film. Říkal, že je vidět, že jdu na vše pomalu (čekala jsem, až mi dá první pusu a až mě chytne za ruku, nechtěla jsem totiž působit nějak blbě). Samozřejmě se mě včera zeptal, jak to plánuji s naším poprvém, tak jsem řekla, že ho teď ještě nějak neplánuji.
Co mě ale zarazilo bylo to, že mě začal přemlouvat, abych u něho zůstala přes noc, na to se zeptal asi 3×. Já jsem řekla, že to nejde, že by měli rodiče strach. A on, že by to rodičům klidně vysvětlil. Pak mi řekl, že příště mě už nepustí od sebe.
Co mě ale dále trochu zarazilo bylo to, že otevřel dveře od domu a nešel mě vůbec vyprovodit domů a bylo asi po deváté hodině večer. Prostě se mnou nešel ani na 5 minut vzdálenou bus zastávku. Že prý by venku umrzl (šel mě ještě vyprovodit před dům jen v pantoflích). A autem mě nemůže odvést domů, jelikož jsme pili.
Co si o tom prosím myslíte?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x
De mu jen o to dostat se ti do kalhotek
A jelikož se mu to ani po měsící nepodařilo tak se urazil a vyprovázet se holt už budeš muset sama

h0042*
hodnocení

8x

No co,nedala jsi mu,tak byl uražený.Nikam nespěchej.

hodnocení

6x

Cit : "tak mě pozval k sobě domů. Chtěl se se mnou dívat na filim"

Kolko mate rokov? Ved preklad do priamej reci je : chcem ta pretiahnut. Ak je na take pozvanie odpoved ano, automaticky sa caka aj to pokracovanie.

hodnocení

5x

No, uvidíš příště. Ale když mu zase nebudeš stát ani za doprovod k autobusu, řekl bych, že on nestojí za to, aby ses s ním nadále scházela. Není to od něj jen nevychovanost, ale i absence jakéhokoliv citu, to přece chlap nedělá! Přeji ti hodně štěstí, Terko, a ... ještě nemáš kam spěchat!

rwwrt
hodnocení

5x

No, byli jste spolu venku 5x a jeho už zajímá, kdy se s ním vyspíš. Osobně mi to přijde brzy v jakémkoli věku. Člověka, kterého jsi 5x viděla, ještě vůbec neznáš. Někomu asi bude připadat normální, hned se s druhým vyspat, já třeba potřebuju druhého nejdřív poznat. A to se na pěti procházkách fakt nedá.

Uvidíš, jak to půjde dál. Jestli se k tobě bude chovat špatně nebo tě tlačit do sexu, tak za to nestojí.

hodnocení

4x

Vid tiez zenska forma "pretiahni ma" vyslovena pred branou jej domu / panelaku : neskocis este ku mne na kavu / caj? Toto by snad mali ucit na sex vychove v skolach, aby nedochadzalo k trapnym nedorozumeniam.

hodnocení

4x

Je to asi chlapec, který musí mít vždycky po jeho. A v minulosti se mu asi dařilo dívky dobývat, proto si myslel, že skolí i Tebe.

Po tak krátké známosti bych s ním domů nešla, je jasné, co bude následovat. Jenže v dnešní době nejsou kina, kavárny, výstavy, nic, tak zvolil to, co se nabízelo jako první. A pro něj nejvhodnější.

A je vidět, že pán se urazil. Dříve Tě doprovázel, dnes sotva zavřel vrátka. To ten ubožák nemá do sněhu opravdu jinou obuv, než papuče? V tom případě si ho neber, bude chudý. *smich2*Nebo vyprovází jen ty, co mu "daly".

Tohle chování by se mi taky nelíbilo. Buď mu příště vysvětli, že nemáš zájem pustit se tak rychle do intimností. Že bys ho ráda víc poznala. Pokud to pochopí a změní se, bude to fajn. Pokud nepochopí, jeho chyba. Kluků je na zemi jako máku.

Udělala jsi jen dobře. Ten, s kterým budeš intimně žít, by si to měl zasloužit. A ne hned hop na to. Jaga.

hodnocení

2x

Zdravím. Asi doufal, že to vaše "poprvé" proběhne a pokud jste mu řekla, že to zatím neplánujete a on poznal, že se nedáte k tomu přemluvit, vyprovodil Vás jen ze dveří. Co si o tom myslíme my, neni podstatné. Záleží na tom co si o jeho chování myslíte Vy a jak jste se cítila Vy. Asi ne moc dobře, že?

Taketo veci sa nemaju riesit obkecvanim, to je skor o neverbalnej komunikacii a schopnosti zvadzat a tiez o akceptovani istych zvykov tykajucih sa parenia na uzemi povedzme zapadneho sveta. Akceptovanie pozvania domov po istej dobe "chodenia" je jasna komunikacna situacia.

@peter, já už mám hodně odžito a takových situací mě v životě potkalo hodně, nikdy jsem je ale nedokázala správně vyhodnotit. Pozvání na kávu jsem považovala za pozvání na kávu. Je fakt, že občas došlo k nedorozumění, ale naštěstí jsem se nikdy nestýkala s nějakými animálními burany, takže jsme si to v klidu vysvětlili. Nedivím se tazatelce, že se v těch náznacích, asi všem okolo jasných, nevyzná.

vanad
hodnocení

2x

Když vás zval k sobě domů, tak už dopředu měl tu myšlenku, že vás bude přemlouvat, aby jste zůstala přes noc. A tím, že vás nevyprovodil domů v pozdní hodině, tak to se ukázal jako buran. Podle toho co píšete, stojíte o kvalitní pevný vztah. On se ale asi nějak divně vybarvuje.

hodnocení

1x

Tak on si sice všimne, že jsi brzda, ale pak se uprdne, když nechceš přepsat (= vyspat).
O tebe by se zase báli rodiče, ale přitom jste už dost staří na alkohol a řízení auta.
Nejste oba poněkud nevyspělí?

hodnocení

0x

Tak nebudes z neho asi prilis nabudena, ked "poprve jeste neplanujes". Paci sa ty fyzicky? Vzrusuje ta? Mne to totiz pripada take nemastne / neslane, sice ti imponuje jeho pozornost, ale nejake velke iskrenie tam nie je. Kam ste zasli v intimnostiach? Po letmu pusu na rozlucku?

sisin
hodnocení

0x

No, vydírá.

Uráží se, a trestá.

Tohle nebude mít dlouhého trvání.

Pokud s ním chceš přijít o panenství, tak mu kývni. Ale nečekej, že to bude dlouhodobý vztah.

Myslím, že kluků je na světě hafo. Tohle jsou první zkušenosti, a tyhle první lásky jsou nejhezčí bez sexu. Jestli Ti je okolo 15 let.

Až budeš o kluka moc hodně stát, až se bude o něm i zdát, těšit se na něj, dělat se hezká a jenom pro něj, tak ten bude pravý. Počkej si na jaro, uvidíš, kolik budeš mít nápadníků.

A protože jsi to tady tak hezky vypsala /vždy doprovod před branku, a najednou by umrzl, ani se neobul/, tak sama cítíš, že tě tlačí někam, kam nechceš.

Já bych řekla, nescházet se, to ale třeba neuděláš, láká Tě to.

Ale jestli se budete dál stýkat, tak příště už možná podlehneš ze zvědavosti. Po 5 schůzkách to není ten pravý, neznáte se. Vlastně si tě už nyní připravuje. Jo, je chytrej, ale ty buď chytřejší a dej mu vale /moje rada/.

Panenství máš jenom jedno.

pb®

Prosím a v čem je to panenství tak skvělý stav? Panna jsem byla poměrně dlouho, ještě si to pamatuju. A rozhodně to není nic super, co bych si užívala a chtěla vrátit. Naopak, dobře si zasouložit s chlapem, co se mi líbí a přitahuje mě a já se líbím jemu, to je super. Takhle se ani nedivím, že jeho zájem ochladl, když to nikam nespěje. Ona dělá zbytečně drahoty a co si budem říkat, život je krátký, proč ztrácet čas s někým, kdo si nění sám sebou jistý. Takhle ona bude dělat měsíce drahoty, pak k sexu svolí, třeba přijdou na to, že pro sebe nejsou vhodní partneři, rozejdou se a rok dva života v hajzlu. Když nefunguje chemie a v posteli není pár kompatibilní, pak to na dlouhodobý vztah moc není, pokud nejsou oba asexuální. Dobře si rozumět a popovídat můžu s teplým kamarádem nebo kamarádkou, od partnera na chození chci i to fyzično.

Oni ale maju 18+, mozu pit a soferovat. Plus opakujem, pokial z neho nie je vzrusena, tak nech s nim nestraca cas. Je 21. storocie, nie doba romatickych romanov z 19. storocia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]