Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žranice při dietě

Od: klarinkasiman* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.5 týdnů už jím zdravě,vydatně,pět krát denně,piji dva litry čisté vody denně a cvičím.Zhubla jsem 3 kila.Jenže bohužel dnes,jsem chytla první žravku.Snědla jsem půlu čokolády,žvýkačky,bombony,marcipán,jablko a skoro celé lázeňské oplatky.Nevím co s tím..Přehnala jsem to a teď nevím jakk dál...Nevíte co bych měla dělat?

Děkuji.Nevím co se to semnou stalo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Nic se nestalo, jen jste vyjela z režimu, na který jste si ještě nestašila navyknout. Zapamatujte si to a dejte si určitý cíl a ten se snažte dosáhnout. Budete motivována a už se toto nestane, protože budete vědět, že Vám to zkazí výsledky.

hodnocení

1x
Dobrý den:)Tyto nezdravé chutě už mám,abych pravdu řekla,léta za sebou.O tom bych psala dlouho...Tedy k věci,když mne přepadne veliká chuť na sladké,udělám si mísu nakrájeného ovoce,dle ročního období,to je jasné:)Moment.je to ovoce z marketu,tj.grep,pomeranč,jablka,kiwi,banán,jahody:)Přidám bílý jogurt a lžíci medu.To je panečku dobrotka,zkuste:)

sarka71
hodnocení

0x

Netrapte se s tím, tenhle prohřešek vám budíž odměnou za vynaložené usilí a zítra zase pokračujte ve svém režimu.

diet
hodnocení

0x

Rika se, ze nezalezi na tom, co jsi dnes snedla, ale co jis normalne.

Dokonce se rika, ze by si clovek mel udelat jeden "žraci" den (treba nedeli), kdy sni neco "nezdraveho", na co ma chut a co neni v jeho jidelnim planu. Tento "ulet" je proto, aby si clovek vycistil hlavu a nemyslel cele dlouhe tydny na nejake jidlo, na ktere proste ma chut, ale z duvodu shazovani si ho nemuze dat.

Tvuj dnesni mlsny jazycek nebude mit v dlouhem horizontu zadny vliv na prubeh shazovani. Bude to jen takovy maly "hrb" na krivce shazovani tvoji vahy. Pokracuj v tom, co delas a priste, az te zase popadne "mlsna", tak si dej neco na zub hned, jak na to mas chut, at to zase neskonci tak, ze sezenes celou polici cukrovinek.

Mimochodem,jak to, ze jsi se vubec dostala k takovemu mnozstvi sladkeho? Mela jsi to doma (coz by jsi mit nemela) nebo jsi zabrouzdala v supermarketu do ulicky se sladkym (coz by jsi take delat nemela).

klarinkasiman*
hodnocení

Děkuji moc.Bohužel doma,ještě z Velikonoc...Ale zdá se mi,že se mi hubutí nějak zastavilo,pak mám chuť to vše hodit za hlavu...

mowla*

´Hubnutí´ vždycky postupuje ve ´skocích´ - sledovat každodenní úbytky je ´nanic´. ;)

Ale - proti takové ´žravé´ je dobré mít po ruce ovoce - třeba to jablko není žádný přečin proti dietě (klidně i ananas, mango, papáju...) - člověk se ´nažere´ a dietě neublíží.

:-D

cobrak*

Ano ano, jak říká Mowla. Važte se třeba jednou za týden. Každý den nemá smysl ;)

Zdravím. Klárinko, nic si nevyčítejte a nevzdávejte to. Pokud jste upravila stravovací návyky a přidala pohyb, ono to půjde. Buďte trpělivá. A ono je opravdu lepší si dát kousek toho, nač máte chuť, než si to odpírat úplně a pak splácat vše, co Vám přijde pod ruku. Ono to není jen na chvíli. Pokud chcete zhubnout a váhu si udržet, je to o dodržování stravovacích návyků již doživotně. Pokud člověk zhřeší občas, je to normální. Nic se neděje, neházejte flintu do žita a pokračujte ve zdravém stravování se. Každému to chvíli trvá, než si svůj styl stravování "vychytá" tak, aby mu sedl a necítil přitom žádné omezování.

stirecek*
hodnocení

0x
Jablko nevadí, ovoce můžete všechno. Tři kila za pět týdnů moc není, ale každý to neumí. Po 4-6tydnech nastává útlum , tady je rozhodující doba, vaha nemusí celý tyden klesnout, člověk může i nějaké to kilo přibrat. V této době to většina lidí vzdává a tvrdí, ze dal to nejde. Kdo vydrží dál, výsledku se dočká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]