Nejste přihlášen/a.
Ani ne kategorii, ale figuru a typ holky, její styl...Když chcete věk, tak od 16 d 36...
Jo, něco takového se nosilo před 50 lety. Tehdy mi to bylo blízké..
Ty se budou mizerně prát a žehlit. Samé kovové detaily. Pokud budou ty kovy nekvalitní, mohu místy černat / nedej bože rezivět/
Mně se docela líbí. Představuji si v nich mladou dívku, vysokou a štíhlou. Malá boubelka by v tom vypadala trapně.
Jak už tady rádkyně psala, údržba bude strašná. Pěkně to vyžehlit mezi těmi kovovými dírkami, bude práce na půl dne.
Za mého mládí se tyto šaty dělaly, šněrování velice frčelo na všem. Já měla 2 trika s dlouhým rukávem, červené a zelené, se šněrováním vpředu, asi tak k prsům. Dále vzpomínám na své kalhoty do zvonu, medové barvy, materiál trochu huňatý, něco na způsob froté. Ty měly z boku od kolen světlé šněrování až dolů. Byla to velká móda.
Vzpomínám i na boty té doby. Takové dost hampulácké, kulatá špička, většinou lesklé. Masívní silný podpatek, někdy dole širší, než nahoře. Výrazná kovová spona. Kamarádka je měla, místo spony na nich měla takovou stříbrnou kulatou ozdobu, vypadalo to jako velká pralinka. Ty jsem jí tedy záviděla. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.