Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blancheporte- velikosti

Od: futra odpovědí: 4 změna:

Vybrala jsem si kalhoty v e-shopu Blancheporte.Poradí mi někdo z vás kdo tam nakupujete jak jsou na tom jejich velikosti ohledně skutečnosti.Zda velikostní tabulka odpovídá skutečným rozměrům oblečení.Třeba v jednom jiném e-shopu to je právě úplně špatně ohledeně velikostní tabulky a skutečné velikosti oblečení ,které potom přijde domů.Např. si objednáte podle jejich tabulky vaší velikost a výsledný kus co vám přijde je sice ze štítkem vybrané velikosti ,ale rozměr je pak dost větší.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Někdy tam bývají recenze, kde zákaznice líčí, jak jiná je to barva, že si koupily svoje číslo a měly si vzít menší,.

Ono je to vždycky trochu riziko. Naštěstí se to dá vrátit...

Nakupovala jsem tam dvakrát a dost, je to předražené, neodpovídá materiál ani velikost. Krásné šaty z katalogu byl mačkavý hadr, který vůbec neseděl. A a doslova katastrofu považuji ty jejich různé ceny u velikostí, s tím jsem se nesetkala nikde, aby každá velikost měla svou cenu.

hodnocení

1x

Radši nekupujte. Kdysi jsem tam nakupovala, ale poslední dobou se velmi zhoršili. Jak tu bylo napsáno, často oděv na obrázku vypadá jinak, než ve skutečnosti. Spíše je to tak na doma. Kdysi jsem od nich měla letní viskozové šaty, fajn. Před pár lety jsem si objednala podobné a při nošení se mi zdálo, že se nějak kroutí... Pak jsem zjistila, že tu légu s knoflíky měli nakřivo, prostě to zatáčelo doleva. Zkuste Cellbes. cz, tam jsem spokojená, každou chvíli mají slevy a mám od nich několikery šaty a jsem spokojená.

futra
hodnocení

Děkuji všem za zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]