Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky po kosmetickém ošetření

Od: atrama® odpovědí: 5 změna:

Po kosmetickém ošetření se mi dělají druhý až třetí den zanícené pupínky.Má s tím někdo zkušenost,čím to ošetřit?

doplněno 04.09.09 12:42:

Děkuji za rady,chodím k ní dlouho,a stává se mi to poslední dobou.Už jsem to s ní probírala,používá stejné přípravOno to ky,asi to je u mě,zřejmě mám citlivější pleť než dřív...ono to po framykoinu po 3 dnech zmizí,ale dřív jsem to neznala.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

2x

Může to být po čištění plati - prostě to nedomáčkla, dělá se mi to taky, případně po depilaci chloupků, to trvá jen chvilinku. Nechte to v klidu. Pokud to ale svědí nebo pálí, byla by to spíš alergie na přípravky, to bych si vzala claritine nebo loratadine a už tam nešla.

amlim*
hodnocení

2x

Ono záleží na tom jak kvalitní a odborné je to kosmetické ošetření,ale většinou je nějaká reakce pokožky na prováděné úkony(pleť tzv. maceruje),záleží na typu a citlivosti pokožky. Především hygiena a potom používané přípravky.Pokud máte svou kosmetičku,ta by vám měla poradit nejlépe.*jasne*Hezký den!

hodnocení

1x

Zajděte se ukázat té kosmetičce, která to zavinila. A´t vám pomůže, případně poradí. *hej* Nezaplatila jste za její výkon proto, abyste následky likvidovala sama. Že jo?!

hablina*
hodnocení

0x

To bych utíkala na kožní a určitě změnila kosmetičku.

studentka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud si necháváte vymačkávat uhry, pak je to celkem běžné. Jestli se Vám pokožka do 3 dnů zhojí, tak bych to neviděla tragicky. Zkuste si o tom promluvit s kosmetičkou a nebo si najít jinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]