Dobrý den. Potřebuji poradit.Týden zpátky jsem byla u doktora S tím že mi bylo zle,všechno mě bolelo a on mi řekl,že je to chřipka a nechal mě marodit,jenže já blbá jsem to v pátek zrušila s tím,že už je mi líp a 1.2.v pondělí chtěla jít do práce.Nechala jsem se vypsat,ale teď se mi to ještě zhoršilo a začalo mě k tomu ještě bolet v krku. Jde ta marodka znovu obnovit nebo musím jít v tomto stavu už do práce? Děkuji,za odpověď
Běžte nebo zavolejte znovu lékaři zítra, že Vám dobře ještě není. Může se to stát. To samé jsem taky kdysi udělala nebo něco podobného. Akorát v práci mít radost nebudou a budou divně koukat.
Marodka obnovit jde ,ale vy jste nebyla na marodce,ale v Pracovní neschopnost. a mezi námi-je blbopst všech co si myslí ,že jsou OK a vysadí léčbu nebo ukončí PN!
Nejlepší je zajít,zavolat k Vaší OL-či Pl a tam se informovat co a jak a sdělit to co jste napsala zde!Naše bývalá a současná by PN (pokud je to povoleno) obnovila.
viktorie19
Ano,PN,asi jsem to blbě napsala.Zitra zajdu k lékaři a vysvětlím mu to,snad to půjde. Ano,vím,je to blbost,že jsem se nechala vypsat.
nevím la většina lékařů si objednává na poředem určitý čas nebo pracují "distančně" ,mne v pondělí nechtěl vidět,jen poslala e-neschopenku zaměstnavateli a objednala mne PCR test.Ztra to budu opět řešit-telefonicky.jsem covod pozitiv.
Když vám není dobře, do práce nemusíte, zavolejte vašemu lékaři a dohodněte se na prodloužení neschopenky. Podle mého názoru jste na "neschopence" a ne na "marodce". Marodka je něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.