Krém bez másla a šlehačky mě opravdu nenapadá. Udělal bych tedy tvarohový nebo ze zakysané smetany nepečený dort s ovocem a hotovka. Popř můžete tvaroh/zakysanou smetanu vyztužit želatinou a tvářit se, že je to variace krému. Jen to nebude mít krémovou strukturu.
Narozeninový dort bez krému, není dort. Krém do dortu bez másla, nebo šlehačky, není krém. Má manžel vůbec rád sladké a dorty? Já bych mu udělala to, co má opravdu rád a nevymýšlela bych žádné náhražky. Tak mu udělejte slaný dort. třeba takovýto slevomat.cz/... a je jich hodně, stačí si vybrat nakoupit suroviny a tvořit. Link co jsem poslala je jen na ukázku, jak to může vypadat. Recepty určitě najdete na internetu.
Tady jsem Vám našla i recept. Ozdobit ho můžete podle své fantazie. Já bych se určitě "vyblbla". Nakonec si ho udělám já. supermamina.cz/... Akorát bych teda určitě nepoužila žádné pomazánkové máslo, ale vyrobila bych si třeba dva druhy nějakého slaného krému-pomazánky, na bázi másla, nebo maskarpone.
Tak jen trochu toho lehkého krému s pudinkem a "zvlhčit" to želatinou s ovocem.
Jemné jsou pokrájené kompotované broskve. Tu šťávu z nich použít do želatiny. Sem tam přidat borůvky pro efekt nebo půlky hroznových kuliček,...U želatiny je třeba přečíst si postup, ať to neprosákne nebo neplave...
Je to tedy prasárna,ale kolegovi, který nemohl máslo ani smetanu, jsme na dorty kupovali dr. Oetkera. V krabičce. Vanilkovy byl nedobrý, velmi umělý už tehdy. Ovšem čokoládový nebyl vůbec špatný. Doma děláme občas z bílého jogurtu a z pudinku Olé. Nebo je fajn čokoládový domácí- Uvařte hustý pudink z jednoho a pul sáčku ( v 350 ml mleka), pridate 50 g cukru a dva žloutky. Když do teplého pudinku ještě nalamete čokoládu, tak to bude chuťově úplně mňam. Stejně tak připravite i vanilkovy krem. Jen date samozřejmě vanilkovy pudink a nepridate čokoládu
Neurazte se,myslim to vazne.Jednou jsme udelali jako zert kamaradovi,ktery nemusel sladke ,do dortove formy odlitou tlacenku.Mel radost,byla legrace a vsichni to fotili.Ja si ji delam sam,ale neni problem koupenou rozehrat a nalit do nejake formy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.