Nejste přihlášen/a.
dobry den potrebovala bych poradit co mam brat na zvetseni prsou.je mi 21 let a nemam zadna prsa jsem hrozne plocha kdyz na sebe koukam je mi do breku.mam 9 mesicni holcicku kojila jsem ji do 3 mesicu,ztratila jsem mleko a snim i prsa nez jsem otehotnela tak jsem mela alespon nejaka prsa ale ted nemam zadna nevim co mam delat pripadam si jak chlap.prosim poradte dekuji
Znám ženu, která na hloupé řeči o jejích prsech s lehkým tónem odpovídala (omluvte prosím neslušné výrazy, ale doslova cituji) "Do huby stačí, do ruky si naser!"
V podstatě moc možností není. Nejlepší je naučit se s tím žít. Najděte si na tom výhody - nepotřebujete podprsenku (to je ušetřených peněz!) , při běhu Vám nic neskáče a nešvihá Vás na bradu a na břicho , můžete na louce válet sudy, spát na břichu a v pokročilém věku nebudete řešit nepříjemné důsledky zemské gravitace. Jak Vám závidím!
No a pokud se s tím smířit nechcete, tak si to opravdu dobře rozmyslete. Užívání jakýchkoli léků je dost problematické. Můžou rozhodit fungování celého těla a z jednoho estetického problému se stane spletenec několika problémů fyzických. Do toho bych já osobně nikdy nešla. Pak opravdu zbývá jen plastika. Rozhodnout se ale musíte sama.
Mimochodem -co na to říká táta Vaší dcerky? Víte jistě, že zvětšené nepříprodní prsa se mu budou líbit víc, než malé přirozené?
Souhlas s každým slovem. Jsem ve věku, kdy přitažlivost ženská začíná být přebita přitažlivostí zemskou, a blahořečím svým nicotným ňadrům: nevisí. Pomlouvačná ústa by pravila, že kde nic není, nemá co viset, ale když vidím kolem sebe kolegyně "postižené" vyvinutým poprsím, neměnila bych. Je to hlavně na vlastním pocitu: musíte se mít ráda Vy sama. A ať jsou prsa jaká chtějí, hlavně když jsou zdravá.
Na to je jediná rada. Brát to všechno s humorem a zůstat taková jaká jste. Pokud se budete cpát hormonama tak si jedině rozhodíte metabolismus a vedlejší účinky jsou katastrofa. Chápu že chcete zvýraznit svoji ženskost, ale to určitě příjde časem. Je to jak tady nedávno chtěl jeden zoufalec najít metodu, jak prodloužit svého dobyvatele. Taky na to nic není a taky po čase zjistí, že to není to podstatné. Hoďte to za hlavu a vězte, že spousta žen závidí zase vám, protože velké vnady jsou taky na obtíž. Hlavu vzhůru a hoďte mindráky někam do potoka. Na ostatní se vykašlete.
Samozřejmě existuje spousta přípravků na zvětšení prsou, ale ty účinkují jen u někoho,. Každý jsme jiný, že? Tak jen zkoušet a zkoušet. Takže nejlepší řešení je asi plastická operace, která je ovšem velmi nákladná nebo můžeš vyzkoušet push-upku, zvedací podprsenku. Ale chci říct, že se všechno přece netočí jen kolem prsou. Můžeš být šťastná ze své holčičky a tohle se vůbec nestarat. A pokud bude mít někdo hloupé poznámky, tak ho ignoruj, nestojí ti za to, aby ses kvůli němu trápila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.