Je to stejné jako normální zmrazená zelenina? Prostě chvíli počkat a hodit na pánev podusit? Jednou jsem to dělala, že jsem neměla k dispozici čerstvé žampiony, ale pustily hrozně vody a vůbec to celé bylo jaksi bez chuti, a tak nevím, co bylo špatně.
Normálně je hoď do síta, přelij horkou vodou, nech okapat, vysyp na papírovu utěrku, osuš a pak bych s nima pracoval jako s čerstvýma... Samozřejmě, že pokud je hodíš do hrnce zmražený, pustí strašně vody, protože na nich (v podobě malých ledových krystalků) spousta vody prostě je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.