Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Častá bolest hlavy,čim to může byt a jak to řešit?

Od: elinkaaa odpovědí: 3 změna:
Dobré odpoledne,
Mám otázku často mě bolí hlava (1-2 do týdne),ale nevím čím to může být.
Popřípadě jak to mám řešit?
Děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nechte se vyšetřit lékařem. Příčin může být několik. Např. problém s tlakem (i s tím očním) migrény, může to být i od krční páteře, až po zanedbaný pitný režim..A v dnešní době třeba i covid..Pravou příčinu určí jen lékař a ten nasadí případně i vhodné léčivo které Vám pomůže od zdrav. potíží.

hodnocení

1x

Zašla bych na oční zkontrolovat zrak, hlava může bolet od neřešené zrakové vady a vyššího nitroočního tlaku (dioptrické brýle). Taky na neurologii, pro jistotu udělají EEG a CT mozku. Změřit krevní tlak, jak píše kapkanaděje přede mnou.

Chodíte na pravidelné lékařské prohlídky? Kolik máte roků? Podle toho bych dohledala, na co máte nárok v prevenci.

hodnocení

0x

Často za bolest hlavy může krční páteř, která není v pořádku. Ortoped vám vyšetří a předepíše rehabilitaci. Může vás tam poslat i praktický lékař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]