Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyvolat zvracení

Od: liria* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je mi blbě a na zvracení, ale nejde mi to. Kdyby někdo z vás měl radu, budu ráda, když mi napíšete.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Něčím /prstem?/ se pošimrat hluboko v krku. Před tím se třeba ještě napít teplého mléka..

Opak, aby se nezvracelo, je zklidnění rozdýcháním a vypití trochy studené vody.

hodnocení

4x

Nejjednodušší je vypít sklenici teplé slané vody.

hodnocení

3x

Pokud je Vám blbě a máte pocit, že budete zvracet, tak se nebojte, nakonec zvracet budete. Pokud chcete vyvolat zvracení bezdůvodně, třeba že jste toho snědla víc, než jste chtěla, tak ten prst do krku. Ale nedoporučuji. Pro jednou to neuškodí, ale nesmíte si z toho udělat návyk.

stuma
hodnocení

3x

Vypít co nejvíce teplé vody. Naředit tedy obsah žaludku, zvracení potom tolik nebolí, navíc se naředí trávicí šťávy a nepoleptáte si jícen, zuby atd.

Se solí nemám zkušenost, ale můžete asi též zkusit.

Někdy stačí strčit do krku druhý konec velké lžíce.

Jinak po zvracení opět řádně vypláchnout ústa čistou vodou, aby nebyla poničená sklovina. Raději moc nečistit zubním kartáčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyvolat zvracení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]