Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem si pořídil na krk obojek s hroty. Už delší dobu jsem ho chtěl. Nevíte někdo náhodou jaké oblečení by se k němu hodilo, aby mi to s tím obojkem co nejvíce slušelo? Děkuji.
Aleš Fiala
Tvl... já fakt nechápu existence, co mají potřebu někoho soudit podle oblečení nebo doplňků. Ten kluk si udělal radost a chce poradit. A místo aby se dozvěděl, že si má koupit ideálně čený hadry s kovovýma stříbrnýma doplňkama, metalácký tričko a vysoký černý kožený boty, tak mu tu radost budeme kazit? OMG... vzpomeňme si na sebe, co jsme jako puberťáci byli ochotni na sebe navlíct!
Ono je dobré, když si každej může vzít co chce. Aspoň víme, s kým máme tu čest.
Uniformita už tu byla. Pod ní se musel schovat slušňák, drsňák, elegán, pako i úleťák.
Teda Gumídku, málem jsi mě zabil
To je fakt neskutečný a neuvěřitelný, jaký ptákoviny dokáže homo sapiens, když mu haraší na cimbuří ...
Tak psy mám hrozně ráda, ale tohle by mě vážně nenapadlo. Když pán píše, že se venčí, zdalipak taky zvedá nožku u patníků?
Připadá mi, že lidstvo už asi na svém vrcholu bylo a teď zase přichází pomalá degradace. To byl ještě pán pánem a pes psem. Jsem docela ráda, že už jsem za zenitem svého života. Kdoví, čeho se ti mladí ještě dočkají. Páni budou nosit ostnaté obojky, psi podvazky, bude třetí pohlaví...Svatá prostoto! Jaga.
Co tak čtu na internetu, tak tyhle extrémy dělají lidi v kancelářích, kde jsou zavření celý den a ještě ke všemu po 30 pracovnících v jedné místnosti bez soukromí. Třeba telefoní operátoři co nabízejí nesmysly a přemlouvají po telefonu ke koupi a nabízejí výhody. Pak, aby jim z toho nehráblo se uchylují k těmto věcem...aby se silně odreagovali silným podnětem. Někteří skáčou bungeejumping, dělají jiné extrémní sporty a nebo se převlékají a hrají si na psy
Dělá se to obráceně. Nejdříve komplet oblečení a teprve potom doplňky.
Oblékáme se podle svého vnitřního cítění, v čem se cítíme dobře, jaké máme koníčky, zájmy, jakou hudbu posloucháme, k čemu inklinujeme.
Protože se takhle ptáte, tak asi nejste zcela přesvědčen ve svém směru. Začněte dělat menší kroky ve změně. Kalhoty, opasek, trička, batoh /pytel/, bunda, kabát, boty. Výrazný doplněk /upoutávající pozornost na první pohled/ obojek s hroty až nakonec.
Někam Vás zařadí, do určité skupiny, tedy pozor na symboliku.
Možná ty brýle potom zkazí dojem a nebudete za toho, kým chcete být.
Ale možná se Vás někdo ujme a ochrání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.