Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S jakým oblečením by se nejlépe hodil obojek s hroty?

Od: alesfiala® odpovědí: 26 změna:

Zdravím,

nedávno jsem si pořídil na krk obojek s hroty. Už delší dobu jsem ho chtěl. Nevíte někdo náhodou jaké oblečení by se k němu hodilo, aby mi to s tím obojkem co nejvíce slušelo? Děkuji.

Aleš Fiala

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

10x
Svěrací kazajka?
jezevec*

Tvl... já fakt nechápu existence, co mají potřebu někoho soudit podle oblečení nebo doplňků. Ten kluk si udělal radost a chce poradit. A místo aby se dozvěděl, že si má koupit ideálně čený hadry s kovovýma stříbrnýma doplňkama, metalácký tričko a vysoký černý kožený boty, tak mu tu radost budeme kazit? OMG... vzpomeňme si na sebe, co jsme jako puberťáci byli ochotni na sebe navlíct!

vilik*
Asi jsem byl holt z vašeho pohledu slušňáček.
Obojek beru jako nutné zlo u psa, u lidí jen jako duševní odlišnost.
liska5

Ono je dobré, když si každej může vzít co chce. Aspoň víme, s kým máme tu čest.

Uniformita už tu byla. Pod ní se musel schovat slušňák, drsňák, elegán, pako i úleťák.

hodnocení

Jo přesně tak, chtěl jsem vědět zda by mi k tomu obojku nejvíc slušela gotika, metal punk nebo něco jiného...

S jakým oblečením by se nejlépe hodil obojek s hroty?
vilik*
Stále si myslím, že i volba oblečení, pokud nejde o nějakou povinnost typu pracovní a ochranné oblečení, formální oblečení nebo nějaký typ uniformy, by měla vycházet z vnitřního přesvědčení.
Takže pane Fialo, ptáte li se, co máte nosit, zřejmě vám jde pouze o vnější efekt a v takovém případě vám poradit jinak nedovedu, protože mi to připadá především směšné.
Pro pana Jezevce, když jsem byl mladý, nosil jsem na zábavy triko s obrázkem skupin Metallica, Manowar a pár dalších, a nikdy bych si nevzal například košili s límečkem a logem Mistříňanky, i kdyby mi všichni říkali, že mi to sluší.
Takže ptát se, jestli se mi k zakoupenému obojku víc hodí gotika nebo třeba brutal death metalový styl, je prostě pro mě doklad o tom, že každý mladý muž (či žena) by si měl nejdřív zkusit ujasnit priority, jinak je to jen prázdná póza. Pak by se ale vlastně ptát nepotřeboval a ano, pak bych ho vlastně svým způsobem chápal...

Pokud jste na tom snímku skutečně Vy, obojek Vám opravdu sluší. Ale co k němu, nevím. Jaga.

Vypadá drsně. Až jde strach *cert*

...*haha*

joudic*
prvni jsem napsal komentar a az pak koukal na commenty.. no, docela jsem se trefil *vtip*
hodnocení

Díky Jago. Taky si říkám že mám docela slušivý obojek

hodnocení

8x

Tohle bude ono...

S jakým oblečením by se nejlépe hodil obojek s hroty? #2
jezevec*

Perfektní!

liska5

A vymakané. Tam se dá oddělit ta suknice. Skoro je to až elegantní k tomu obojku.Tam si představuji jednodušší a drsnější hadry, tetování, náramek s hroty i nabušenější figru.

hodnocení

8x
liska5

To nemá chybu! *smich*

23.01.21 19:14

*smich*

Teda Gumídku, málem jsi mě zabil *smich**smich**smich*

To je fakt neskutečný a neuvěřitelný, jaký ptákoviny dokáže homo sapiens, když mu haraší na cimbuří ...

Mě to vyhodil google na obrázkách, taky jsem čuměl *haha*

Tak psy mám hrozně ráda, ale tohle by mě vážně nenapadlo. Když pán píše, že se venčí, zdalipak taky zvedá nožku u patníků? *smich2*

Připadá mi, že lidstvo už asi na svém vrcholu bylo a teď zase přichází pomalá degradace. To byl ještě pán pánem a pes psem. Jsem docela ráda, že už jsem za zenitem svého života. Kdoví, čeho se ti mladí ještě dočkají. Páni budou nosit ostnaté obojky, psi podvazky, bude třetí pohlaví...Svatá prostoto! *andel* Jaga.

Co tak čtu na internetu, tak tyhle extrémy dělají lidi v kancelářích, kde jsou zavření celý den a ještě ke všemu po 30 pracovnících v jedné místnosti bez soukromí. Třeba telefoní operátoři co nabízejí nesmysly a přemlouvají po telefonu ke koupi a nabízejí výhody. Pak, aby jim z toho nehráblo se uchylují k těmto věcem...aby se silně odreagovali silným podnětem. Někteří skáčou bungeejumping, dělají jiné extrémní sporty a nebo se převlékají a hrají si na psy :-D

hodnocení

7x
Zdravíčko.
Obojek s hroty?
To je móda pro drsňáky.
Takže to vidím na kůži.
Kožená bunda nebo kožené kalhoty.
K tomu tričko ala Black Sabat a těžké, kožené, černé boty (Vysoké).

joudic*
hodnocení

2x
obavam se, ze jako muz budete vzdy pusobit jako buzerant pokud na to nemate dostatek masculinity.. Typicky priklad toho, kdo si muze vzit takovy obojek a byt naopak jeste drsnejsi je Jason Momoa, kdezto takovy Martin Zounar s obojkem jen evokuje, ze vecer asi bude naolejovany krocan v troube..
Zene bych byval poradil sladit boty a pankacsky krivak nebo nejake tmave emo kokotstvo.

liska5

*alene* Joudic, mně tečou slzy*smich*...

hodnocení

1x

Bud ten obojok aj s voditkom ako jedine oblecenie (zladit farebne s dominou) alebo doplnit kozenymi remenmi, kovovymi kruzkami, latexom, styl Modra ustrica alebo pivnicna scena z Pulp fiction.

obojnicek
hodnocení

1x

Dělá se to obráceně. Nejdříve komplet oblečení a teprve potom doplňky.

Oblékáme se podle svého vnitřního cítění, v čem se cítíme dobře, jaké máme koníčky, zájmy, jakou hudbu posloucháme, k čemu inklinujeme.

Protože se takhle ptáte, tak asi nejste zcela přesvědčen ve svém směru. Začněte dělat menší kroky ve změně. Kalhoty, opasek, trička, batoh /pytel/, bunda, kabát, boty. Výrazný doplněk /upoutávající pozornost na první pohled/ obojek s hroty až nakonec.

Někam Vás zařadí, do určité skupiny, tedy pozor na symboliku.

Možná ty brýle potom zkazí dojem a nebudete za toho, kým chcete být.

Ale možná se Vás někdo ujme a ochrání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]