Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlasy trvalá

Od: truhlář odpovědí: 9 změna:

dala jsem si udělat na polodlouhé nezničené vlasy / barvené tmavší barvou 2x v roce/ objemovou trvalou zn. Kadus. vlasy jsem měla pouze umyté šamponem. teď mám po 1 mytí vlasy skoro rovné a když uschnou jsou rovné úplně. Vlasy mám teď suché a musím si na ně dávat přípravbky abych je zozčesala po umytí jak jsou suché a zacuchané. nevíte někdo prosím co se mohlo stát? nikdy se mi to ještě nepřihodilo. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
truhlař- Pokud jsi měla po barveni vlasu trvalou tak se ti to mohlo stat-Davej si na vlasi masku z majolky udělej zabal do majolky mužež přidat i oliviví olej.Aspon 3 kát do měsice si dělej masku.:)SO.

truhlář
doplnit odpověď
hodnocení

právě že jsem vlasy měla barvené někdy na jaře . tak vážně nevím.

lisa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Žádnou majolku si nedávejte. Jenom si vlasy ještě víc zmastíte a budou vám plihnout. To, že máte rovné vlasy po trvalé bych reklamovala v salonu, kde jste si trvalou nechala dělat. Ve vlasech jsou takzvané keratinové můstky, které při procesu trvalé mění tvar a potřebují k tomu určitý čas. Také se 24 hod nemá bez použítí urychlovače s vlasy nic dělat. ve vašem případě byla zvolena zřejmě krátká doba působení, což si kadeřnice měla odzkoušet na prameni , případně na více místech hlavy, protože nad čelem máme jiné vlasy než na temeni. Nelamte si tím hlavu, naštěstí vlasy jistě zničené nemáte. Pouze jste vyhodila peníze. Nevzdávejte to a jděte do jiného salonu, kde je na to upozorněte, co se vám přihodilo. Samozřejmně si nějaký měsíc počkejte. Zatím používejte stylizační prostředky s účinkem kadeření ( jsou označeny curl ) Kadus myslím také něco má. Vlasy nefénujte a po umytí rukame namačkejte s tímto přípravkem. Nebo natočte na menší natáčky a nechte volně bez tepla uschnout.

lulyi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahojte.suhlasim z lisou trvalu ti neurobili kvalitne.podla mna setrili z nou.a zavisi aj podla toho ako ti ju robili.ci mocili vlasi alebo len z hubkou to nema ziaden ucinok a za par dni ani nevidiet ze bola na vlasox trvala.len znicene vlasy pa

alena*
hodnocení

0x
prý se nesmí nejakou dobu před trvalou barvit vlasy?...ja si práve vlasy obarvila dnes (čtvrtek) a v pondelí jdu na trvalou..muze to nejak ohrozit?...slysela jsem ze vlasy se nesmi barvit po ondulaci,takze jsem si je abarvila radeji ted.. diky za odpovedi
lulyi*
awoj.ja radsej radim pockat 2tyzdne.moze to posobit na trwalu.ten peroxid.aj po trwale sa farbia wlasy po 2tyzdnox.tak isto je to naopak.maj sa.radsej pockaj jak keby si mala mat znicene wlasky.pa
rohlinka s.o..s

ale můžete...nebojte se a nemějte strach!

kačka
Medzi farbením a trvalou by mal byť aspoň 2-3 týždňový odstup. Musíte počítať i s tým, že farba sa vám po trvalej zmení - trvalá zosvetľuje. Po trvalej si aspoň dva dni neumývajte vlasy.

lucky*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste novou kosmetickou poradnu na Webmagazinu Rozhledna, čtenářům a čtenářkám zde bezplatně radí profesionální kosmetička. Své dotazy posílejte na e-mail redakce@webmagazin.

Odpovědi budou pravidelně zveřejňovány v rubrice Zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]