Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s eshopem armik.cz

Od: koalka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebuji Vaši radu! Sháním pro sebe i pro manžela nějakou kvalitní péřovou vestu. Moje kamarádka mi poradila tento e-shop: armik.cz Vybrala jsem si jich tam už dokonce několik, ale bojím se, že nebudou úplně kvalitní. Znáte někdo tento e-shop? Co na něj říkáte? Já bych to už dávno objednala, ale manžel mi nasadil tohohle brouka do hlavy...Předem děkuji za všechny odpovědi k tématu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den, osobní zkušenost nemám, ale dle hodnocení na Heurece, to je zřejmě v pohodě. obchody.heureka.cz/...

Máte pravdu. Všechno filtruji přes heureka.cz. Najdu, přečtu parametry, vyberu nejlevnější obchod, přečtu recenze. S heureka.cz mám ty nejlepší zkušenosti.

Uvědomuji si, že už jsem v tomto e-obchodě kupovala dárek na Vánoce, k naprosté spokojenosti. Byl sice drahý, ale opravdu kvalitní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]