Nejste přihlášen/a.
mam takovou otázku , je mi skoro 15 a merim 167 Cm a vážím 54 kg ... ale moc sloro nejim a navíc vždycky když se najim tak je mi po jídle blbě od žaludku a Ja vůbec nevím Proč ... a to je po každém jídle tak potom nechci moc jist protože mi je potom blbě ale někdy se snazim jist ale ted poslední dny moc nejim , poradi mi prosím někdo proč je mi vždy blbě? Prosím
Jakoby chtěla jsem nekolikrat zhubnout , cvicim ale kvůli tomu ze mám problémy s koleny ale někdy dělám i dřepy aby se mi nějak zlepšila postava
Bohužel me se někdy jidlo hnusi i když jim třeba Rizek s kaši je mi z toho blbě , a ten fitness náramek je dobrý nápad asi bych to zkusila protože me děla problem jist svačiny a snídaně někdy i večeře
Na nechutenství se také píchá vitamín B (nevím přesně který), aby měl člověk hlad. Mi se to jeví jako psychický problém, že rodiče ani lékař o problému neví. Pouze z psychických důvodů se tyto potíže tají, když začíná anorexie anebo jiné psychosomatické potíže způsobující nechutenství.
Dobrá , ale ohledně toho nechutenství ... i i když mám had tak z každého jidla mi je divné a nebo dokonce blbě ... takový divny pocit , nebo vždy když se vzbudim taky mi je úplně totálně blbe , a já proste nevím co stim mám dělat jestli teda nějaký vitamin nebo jina věc to netuším
Rozhodně tohle musíte řešit s rodiči a s lékařem. My tady můžeme psát názory, ale neznáme Vás a nevíme co vám opravdu je. A pokud byste měla opravdový problém zdravotní, tak to přece nemůžete řešit na laické poradně, kde nejsou lékaři, ani odborníci a i kdyby byli, tak by Vám přece nemohli nijak pomoci nějakou radou, aniž by Vás vyšetřili. Máte rodiče a těm na Vás určitě záleží a navíc Vás znají, tak ti budou určitě vědět co se s Vámi opravdu děje.
Já jsem to četla, že slečna píše, že jí maminka nevěřila. Ale viděl jste někdy matku, která by brala na lehkou váhu zdraví vlastního dítěte? Já teda ne. Proto si myslím, že její rodiče vědí nejlépe, co slečnu opravdu trápí a kdyby to bylo vážné, tak by ji podle mého určitě maminka neodbyla s tím, že si vymýšlí ale šla by s ní k lékaři.
Také žádnou takovou matku osobně neznám, ale jistě takové existují, dokonce ještě horší. Těžko můžeme posoudit, jaká její matka je.
Znám takové dvě /každou v jiném městě/, které berou zdraví dítěte na lehkou váhu a potíže děcka bagatelizují. Jedna pro práci na dítě nemá čas, druhá chce vychovávat tvrďase, který nefňuká... A obě děti na první pohled nejsou v pořádku...
A hlavně můžeme těžko posoudit, kdo to sem vůbec píše. Ale to nevadí, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat a jestli ty naše rady někam povedou. V téhle době je zde čím dál víc divných dotazů. Ale alespoň máme co číst a na co reagovat a nikdo nemůže říct, že by se nikdo nesnažil pomoci. Já teda mám štěstí, ale takové rodiče jsem za celý svůj život nepotkala.
Škoda, že se asi nedozvíme, zda je už slečně lépe, nebo jestli se někam objednala. Doufejme, že si někam zavolala.
Ale dozvíte , měla jsem povinnou týdenní dietu a už mi skončila trochu se to zlepšilo ale furt mi někdy je blbě , doktorka mi řekla at se ji ozvu tak uvidím co me ještě čeká
"Poradi mi prosím někdo proč je mi vždy blbě?"
Neporadí, protože nikdo neví, co Vám je. Může to být psychikou, jak zde zmiňují někteří rádci, ale může to být i něčím úplně jiným > na to odpoví jenom lékař.
Mně bývá špatně, když někdy méně jím a pak se najím normálně. Kdyby to byla tato příčina, mohlo by pomoci postupné zvětšování porcí až do "normálu".
Ovšem bez lékaře radši nehazardujte, zdraví máte jenom jedno!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.