Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr prádla

Od: marusmarus* odpovědí: 15 změna:

Ahoj, je mi 16 let a mám poměrně netypickou postavu. Jsem řekněme nomrální postavy až na můj hrudník. Obvykle nosím podprsenky 75J-K (měřeno v Triole) a mám tak problém sehnat šaty či obyčjená trika. Nedělají někde trika nahoře rozšířená abych nevypadala jak pytel? Přidávám fotku pro představu jak objemné to je.

Výběr prádla

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vybíráte prádlo nebo trika?

Kdyžtak fotku v prádle. Na to zněl nadpis.*mir*

Je to kočka. Ta postava..*hi*

Na mě je to moc, ale kočka to je ;).

Možná volnější šaty stažené nějaký opaskem.

Na mě ne já bych ji klidně číslo dal *smich*

Na šaty kašlat bez nich je to lepší. Ale určitě by to vypadalo fajn *hi**smich*

Mě by vadil už ten nápis "woke up like shit" na tričku.

Je to woke up like this.

Ale mě by nevadilo ani to shit

Holt jsem mladej *smich*

Koukám, že jsi se nechytnul a pochopil srandu *smich*

A já jsem snad dědek? *smich*

marusmarus*
hodnocení

fotku v prádle sem pánové opravdu dávat nebudu :P

Tak co já vím třeba sis fakt myslel že je to shit *smich* Zjistil jsem že tady člověk nikdy neví *smich*

Netuším, určitě ne ale osobně bych ti tipnul okolo 40 *smich*

Ale to už jsme jinde od tématu *mir*

Nemusíš sem, dáme ti kontakt*cert**smich*

31...šestnáctka je mimo.

U mě nikdy nevíš, zda to přelouskám blbě nebo si z toho udělám srandu.*smich*

marusmarus*
hodnocení

Jestli si tak toužíš pokecat tak mám fb: https://www. Facebook. Com/marus. Marus. 12935756

Dexolus.. Ve čtyřiceti se už nebude ptát na vhodné prádlo ale na dobrého chiropraktika a cviky na bolavá záda. S touhle výbavou možná už ve třiceti.
marusmarus*
hodnocení

cviky na záda dělám už ted jinak bych se zbláznila

To se ti nedivím. Sice na to utáhneš každého horňáka, ale tahat se s tím celé dny to je o zdraví. Chce to aspoň 20 minut lehkých cviků denně aby si páteř zafixovala správné držení těla. To je víc než nějaké nárazovky kdy tě chytí záchvat zdravého životního stylu a poběžíš do posilovny.

motak
hodnocení

1x
Ti honici jsou tak prokouknutelni :)
Tak okatě, jako když si eshop píše vlastní recenze na heurece.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]