Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedovařená rýže

Od: kyoq odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, může se mi něco stát, když jsem snědl nedovařenou rýži? (30g)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

16x

Sníš-li trošku tvrdé rýže,
z žaludku se ozve tíže,
zvraceti však není radno,
tělo se s tím srovná snadno,
jsou daleko horší věci,
třeba Fridexu dvě deci,
nebo houba plná jedu,
vychutnaná při obědu,
to bys křičel "pro Pána,
nejspíš zdechnu do rána..." *smich*

12.01.21 11:31
hodnocení

4x

Ne.

hodnocení

3x

A co jako by se ti mělo stát? Začne tě bolet pravá noha?*smich*

Maximálně bys mohl mít pocit těžkého žaludku, ale určitě ne ze 30g.

doplněno 12.01.21 12:35:

@kyoq: Tak to raději nejez vůbec nic. Ve všech potravinách se vyskytují různé bakterie, škodliviny a látky, které nepříznivě působí na organismus. Pak se ti nemůže nic stát. Jen umřeš hlady.

Neměl bys tolik podléhal informacím z netu a raději si opatřit relevantní reference.

kyoq
hodnocení

Mám strach z bacillus cereus

Pokud ta nedovařená rýže nečekala na stole tři dny, pak se nemáte čeho bát.

liska5
hodnocení

0x

To projde! Možná trochu těžko od žaludku. Následně si tím vlastně pročistíte střevo, a je to...

liska5
hodnocení

0x

To projde! Možná trochu těžko od žaludku. Následně si tím vlastně pročistíte střevo, a je to...30 gramů? Čtu dobře? To jsou tak tři lžíce. To neřeš!

kyoq
hodnocení

Děkuju moc všem, kteří mi poradili, trochu se mi ulevilo.

liska5

Nedovařená se tedy vařila, nejedl jste syrovou?

hodnocení

0x

Nedovařená rýže nezpůsobí žádné problémy, zvláště, když jí není celý talíř, ale pouhá 3 deka. Mnoho povyku pro nic. Nanejvýš Vám bude trochu těžko, ale vzhledem k velice malému množství bych nečekala ani to.

Zítra si spíš dejte pozor na WC. Abyste náhodou nerozbil mísu. Nic horšího se stát nemůže. Jaga.

hodnocení

0x

A proč jsi jedl nedovařenou rýži?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]