Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recept na vietnamský ocet na nudle a rýži

Od: libor89 odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
nemohu nikde na netu sehnat recept na vietnamský ocet, který bývá v bistrech často připraven v lahvi od srirrachy (na fotce ta láhev uprostřed). Nemáte někdo?

Recept na vietnamský ocet na nudle a rýži

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

4x
na filipinach je to sukang pinakurat nebo sawsawan, nejspis to je podobne, ale z naseho octa to rozhodne neni, je palmovy nebo tady asi pouzivaji bily nebo ryzovy
doplněno 11.01.21 04:06:

.

Joudic, díky za video. Já miluji jejich jídla, protože mají opravdu obrovskou škálu chutí. Normálně sleduji na YouTube tuhle kuchařku. Je naprosto úžasná a už jsem se od ní mnohému naučila.

hodnocení

3x

Vietnamci používají rýžový ocet, který se dá dochutit, třeba trochou cukru a troškou rybí omáčky. Každý dělá dle vlastní chuti. Z Vaší fotografie se nedá určit, jak ho zrovna v té restauraci namíchali. Musíte ho ochutnat a podle chuti napodobit. Ale určitě v něm bude ten cukr a možná, že i trochou vody. Já kupuji v Sapě v Praze. Posílám foto. Jsou to všechno rýžové octy, ale jeden je čistě bílý a ty druhé dva jsou z tmavé rýže. Ten bílý stál asi sto korun, ten hnědý vedle 70 korun a u toho malého si cenu už nepamatuji.

Recept na vietnamský ocet na nudle a rýži #2

hodnocení

0x

Ve větších prodejnách Asiatů mají neuvěřitelné množství přísad do jídel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vietnamské nudle

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]