Nejste přihlášen/a.
Joudic, díky za video. Já miluji jejich jídla, protože mají opravdu obrovskou škálu chutí. Normálně sleduji na YouTube tuhle kuchařku. Je naprosto úžasná a už jsem se od ní mnohému naučila.
Vietnamci používají rýžový ocet, který se dá dochutit, třeba trochou cukru a troškou rybí omáčky. Každý dělá dle vlastní chuti. Z Vaší fotografie se nedá určit, jak ho zrovna v té restauraci namíchali. Musíte ho ochutnat a podle chuti napodobit. Ale určitě v něm bude ten cukr a možná, že i trochou vody. Já kupuji v Sapě v Praze. Posílám foto. Jsou to všechno rýžové octy, ale jeden je čistě bílý a ty druhé dva jsou z tmavé rýže. Ten bílý stál asi sto korun, ten hnědý vedle 70 korun a u toho malého si cenu už nepamatuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.