Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 12 a s mamkou jsem se domluvila na tom ze bych v pravem uchu mohla druhou dírku. Ale nevím kolik to stojí korun a jestli mi to udělá normální dětská lekarka nebo budu muset do nejakeho studia? A jelikoz hraju zavodne florbal tak budu muset k doktorce na to potvrzeni abych mohla na zapasy mela jsem uz v listopadu ale jelikoz se korona zase zhorsila radsi jsem nesla. K doktorce tedy pujdu asi hned co se to zase trochu rozvolni a tak potrebuju vedet jestli ma cenu se ptat detske lekarky
Asi takhle. Doktorka si za to řekne plus mínus 200,- Kč. Bude to dělat dutou jehlou a asi to trošku bolet bude, už jen proto, že většina dětských lékařů je dneska v důchodovém věku a tohle nedělají zrovna každý den a chybí jim zkušenosti. Taky asi budou mít kecy proč to chceš a tak...
Zavolej do jakýhokoliv piercingovýho nebo tetovacího studia, tam ti udělajá dírku takovou speciální nastřelovačkou, která tam zároveň nacvakne malou náušnici (pecičku). Tu si pak za 2 - 3 týdny vyndáš a nahradíš jí jakoukoliv jinou náušnicí. Mamka bude muset jít s tebou a podepsat souhlas (nebo tam aspoň být a říct, že s tím souhlasí). Každopádně tou nastřelovačkou neucítíš absolutně nic, je to naprosto bezbolestný, když jsem byl -náctiletej, měl jsem uši probodaný jak jehelníček A cena je taky někde kolem dvou stovek. Jestli jsi někde poblíž Plzně, dokážu to zařídit, můj nejlepší kamarád takový studio má...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.