Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit růst vlasů

Od: fia® odpovědí: 11 změna:
Zdravím. Máme takový problém: 8-letá dcera si hrála s nůžkama, ustřihla si ofinu a vypadá to fakt strašně. V polovině května má jít na svatbu jako družička. Potřebuji aby jí do té doby dorostlo cca 4cm ofiny. Existuje něco, co urychluje růst vlasů?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x

Vlasy rostou zhruba o ten centimetr měsíčně, tak by to mohlo stihnout dorůst. No a když ne a bude to vypadat furt strašně, koukněte na inetrnet, dají se koupit různé příčesky. Na mě taková reklama vyskočí snad každý den. Růst vlasů urychluje biotin.

jeden centimetr ----kdepak - to je moc.

72mona
hodnocení

3x
Nijak. Rychlost růstu je daná genetikou. Takže sice jsou přípravky na podporu růstu, ale "urychlovače" ne. M.

liska5
hodnocení

3x

Družičce dejte na hlavičku krásný věneček a je to. Vlasy ale do května dorostou! Tři cm spolehlivě. V teplejších měsících rostou vlasy trochu rychleji. Výživou s dostatkem minerálů a vitamínů /cereálie, ořechy, zelenina/ lze ovlivnit kvalitu.

olgi
hodnocení

1x

Takové ještě malé holčičce radši nic nepatlejte na vlasy, nechte to radši na přírodě. Za pět měsíců jí vlásky krásně dorostou.

hodnocení

0x
Za méjch mladej let se používal odvar z kopřiv nebo kopřivovej šampon ale na sobě sem nak nic extra nepozoroval
Dnes už mému zrcadlu uprostřed nepomúže nic *smich*

hodnocení

0x

Do května je ještě dlouho, do té doby bude mít ofinu pěkně dlouhou. Když se barvím, za měsíc mám odrosty 2 cm a to jsem stará babka.

72mona
Za měsíc dva cm?! Já za za šest týdnů jeden. M.

Já 5 cm za rok. Dost ušetřím za holiče *frajer*.

Ale kdysi mi rostly vlasy znatelně rychleji při dlouhodobějším užívání želatiny (z důvodů zcela jiných).

hodnocení

0x

Zkuste si vyhledat nějaké přípravky na www.notino.cz, dejte si do jejich vyhledávače růst vlasů a u vybraných přípravku najdete i diskuze a recenze těch, co si je koupili. Je to kvalitní bezpečný eshop.

fia®
hodnocení

Děkuji vám všem, jsem vděčná za každý názor...
Ještě bych se chtěla zeptat na váš názor co se týče tohoto:
hairstim-cz.vip-goods.org/...
Věříte tomu? Mně také dost padají vlasy a pokud je to pravda tak by se mi to moc hodilo. A možná pokud budu vidět že dceři vlasy rostou pomalu, dala bych jí cca v dubnu měsíc před svatbou trošku na tu ofinu..(?)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]