Zdravím. Máme takový problém: 8-letá dcera si hrála s nůžkama, ustřihla si ofinu a vypadá to fakt strašně. V polovině května má jít na svatbu jako družička. Potřebuji aby jí do té doby dorostlo cca 4cm ofiny. Existuje něco, co urychluje růst vlasů?
Vlasy rostou zhruba o ten centimetr měsíčně, tak by to mohlo stihnout dorůst. No a když ne a bude to vypadat furt strašně, koukněte na inetrnet, dají se koupit různé příčesky. Na mě taková reklama vyskočí snad každý den. Růst vlasů urychluje biotin.
Družičce dejte na hlavičku krásný věneček a je to. Vlasy ale do května dorostou! Tři cm spolehlivě. V teplejších měsících rostou vlasy trochu rychleji. Výživou s dostatkem minerálů a vitamínů /cereálie, ořechy, zelenina/ lze ovlivnit kvalitu.
Za méjch mladej let se používal odvar z kopřiv nebo kopřivovej šampon ale na sobě sem nak nic extra nepozoroval Dnes už mému zrcadlu uprostřed nepomúže nic
Zkuste si vyhledat nějaké přípravky na www.notino.cz, dejte si do jejich vyhledávače růst vlasů a u vybraných přípravku najdete i diskuze a recenze těch, co si je koupili. Je to kvalitní bezpečný eshop.
Děkuji vám všem, jsem vděčná za každý názor... Ještě bych se chtěla zeptat na váš názor co se týče tohoto: hairstim-cz.vip-goods.org/... Věříte tomu? Mně také dost padají vlasy a pokud je to pravda tak by se mi to moc hodilo. A možná pokud budu vidět že dceři vlasy rostou pomalu, dala bych jí cca v dubnu měsíc před svatbou trošku na tu ofinu..(?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.