Ahoj je mi 12,5 a už dlouho se chci zeptat mamky na to ze se chci začít holit v podpaží (nohy mi teď v zimě nevadí). Mamka se holí tam kde většina žen. Já mám už i ms, ale proste se no jak to říct... bojim se ji zeptat na to jestli se nemůžu holit. Poraďte mi prosím někdo. Diky
Ahoj. Mamka je také ženská, tak se neboj s ní mluvit o čemkoliv. Řekni mamce, že ti chlupy vadí, že by ses ráda začala holit v podpaždí z hygienických důvodů hlavně. Mamka ti řekne svůj názor, neměj z toho obavy.
nohy jeste neres at to neroste moc, to je moc brzo zbytecne, a podpazi si jen nasucho to chmyri sjed pryc, ruku nahore at se kuze natahne, parkrat prejedes a je to pryc ..radit se s nikym nemusis.
Mě je 13 a taky jsem se na to mamky chtěla zeptat,ale s mou mamkou je totěžší, takže jsem si koupila žiletku sama a mamka o tom neví. Ale ty se nesmíš bát a nějak jí to musíš říct, určitě jsi statečná.
laurad
A kde jsi se jí ptala normálně v koupelně či jinde (blbá otázka vím ale opravdu potřebuji radu
Když mi bylo tolik, jako tobě, nikomu jsem nic neříkala a začala jsem s holením. Na nohy jsem si začala kupovat Opilcu, vyráběla se již před 50ti lety a prodává se stále, je to šikovné. Mamky jsem se neptala, byla v domácnosti a tenkrát by mi ani neuměla poradit. Takové věci jsme spíš probíraly s holkama ve škole, ale jestli se tvá mamka holí, tak tě pochopí. Nikdo se nechce mezi lidmi cítit trapně.
Je mi 13, a taky jsem s tímhle měla problém. Hodně jsem se ji bala zeptat, ale nějak jsem to dala, tak to zkus taky. Pokud to fakt ze nepůjde, si kup ziletku sama :D, pokud dostáváš kapesné tak si nějaké levne určitě můžeš dovolit.. pěnu na holeni si ani kupovat nemusíš, ani já ji nepoužívám, postačí ti obyčejný sprcháč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.