Nejste přihlášen/a.
Len zo zdravotnych dovodov (aj tam vas moze sanitar odprevadit a nie partner), cim menej ludi v cakarnach a u lekarov, tym lepsie. Nech caka v aute na parkovisku. Dajte si spravit CD / USB kluc s fotkami a videom, pozriete si to doma. V dobe vaznej nakazy zabudnite na romanticke kraviny, ako vas drzi za ruku a spolu si pozerate na obrazovke, co ste si "vyrobili".
Jestli potřebujete doprovoz ze zdravotních důvodů, partnerovi nikdo nebude zakazovat, aby vás doprovodit. Ale jestli ho chcete sebou pouze proto, abyste se v čekárně nenudila, tak mi to přijde zbytečné riskování, vy tam musíte jít, ale on nemusí, zvažte to ještě.
Cim skor sa zakazu nezmysly, ktore akurat zvysuju riziko nakazy a nasledne preplnaju nemocnice, tym lepsie. Za vasim obzeranim dietatka moze byt casom nejaky mrtvy dochodca. Len ak ste boli obaja 10 dni doma bez kontaktu s inymi ludmi a mate negativny test plateny z vlastneho vrecka, potom nech sa paci. Vsetko ostatne je egoizmus a riziko.
Normálně to lze,ale v dnešní bláznivé koronavirové situaci se plánované operace odkládají ,takže nejprve zavolejte lékaři zda připustí doprovod a dle toho jednejte. dostala jste tu radu-to co lékař ukáže na monitoru vám může dát na flash medium nebo na CD! a pak si to prohlédnete s partnerem doma v klidu a pohodě!
Co mám vlastní zkušenost + zkušenosti kamarádek, tak si to každé prenatální centru řeší zcela individuálně. Já se setkala s tím, že partner musel čekat s ostatními tatínky (ironie = prostor cca 10m2 a tam se mačkalo 12x chlapů) na chodbě a jakmile jsem šla dovnitř, tak jsem si ho musela vyzvednout
Nicméně každý doktor z toho prenatálního centra si rozhodoval sám, jestli doprovod pustí nebo ne.
V tom 20.tt. už je běžně dostupná možnost si nechat nahrát video na dvd/flash disk, ale je to potřeba říci předem. Nedoporučuji si s sebou brát malý externí disk (místo klasické flashky), protože většina těch moderních ultrazvuků je neumí rozpoznat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.