Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doprovod 20.tyden ultrazvuk?

Od: narb odpovědí: 12 změna:
Dobrý den za několik dnů půjdu na velký ultrazvuk ve 20tt. Můžu vzít s sebou v této době koronaviru partnera?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Len zo zdravotnych dovodov (aj tam vas moze sanitar odprevadit a nie partner), cim menej ludi v cakarnach a u lekarov, tym lepsie. Nech caka v aute na parkovisku. Dajte si spravit CD / USB kluc s fotkami a videom, pozriete si to doma. V dobe vaznej nakazy zabudnite na romanticke kraviny, ako vas drzi za ruku a spolu si pozerate na obrazovke, co ste si "vyrobili".

hodnocení

4x

Jestli potřebujete doprovoz ze zdravotních důvodů, partnerovi nikdo nebude zakazovat, aby vás doprovodit. Ale jestli ho chcete sebou pouze proto, abyste se v čekárně nenudila, tak mi to přijde zbytečné riskování, vy tam musíte jít, ale on nemusí, zvažte to ještě.

hodnocení

3x
Běžte spolu, případně tam zavolejte, ale pokud je doktor normální partnera nevyhodi. Zakázané to není a doufám, že ani nebude...

Cim skor sa zakazu nezmysly, ktore akurat zvysuju riziko nakazy a nasledne preplnaju nemocnice, tym lepsie. Za vasim obzeranim dietatka moze byt casom nejaky mrtvy dochodca. Len ak ste boli obaja 10 dni doma bez kontaktu s inymi ludmi a mate negativny test plateny z vlastneho vrecka, potom nech sa paci. Vsetko ostatne je egoizmus a riziko.

narb
hodnocení

Mě jde o to podívat se na naše miminko, ne že zdravotních důvodů. A měli by jsme se dozvědět pohlaví, chtěla bych aby byl u toho. Normálně jsme četla že v tomto týdnu se může brát partner, ale v této době koronavirové zřejmě ne?

Současná situace je špatná, doma mu pak ukážete foto děťátka.:)

Normálně to lze,ale v dnešní bláznivé koronavirové situaci se plánované operace odkládají ,takže nejprve zavolejte lékaři zda připustí doprovod a dle toho jednejte. dostala jste tu radu-to co lékař ukáže na monitoru vám může dát na flash medium nebo na CD! a pak si to prohlédnete s partnerem doma v klidu a pohodě!

Ještě doplním-tazatelka již je asi po vyšetření ale jen tolik pro info.Dcera rodila v měsící listopadu (2.11.2020), zeťák mohl být při porodu-podmínka-muselmít návštěvní chirurgický plášť-oděv a roušku.Nakonec nebyl přítomen,páč to nešlo přirozeně a museli použít císařský řez.

liska5
hodnocení

0x

Naši mladí byli spolu zcela normálně. Je to tři roky. Ale je nenormální doba. Ověřte si telefonicky, jestli to jde.

andreaa*
hodnocení

0x
Určitě bych zavolala a zeptala se,každý doktor to může mít jinak.Také mě čeká za pár dní velky ultrazvuk ve 20.tt a doktor mě předem upozornil,že manžela kvůli koronaviru nemůžu vzit sebou jako doprovod:(Bohužel ani DVD mi nenahrají,takže manžel uvidí mimčo jen na fotce a pohlaví mu sdělim já.

Co nahrát video do mobilu?

majdina*
hodnocení

0x

Co mám vlastní zkušenost + zkušenosti kamarádek, tak si to každé prenatální centru řeší zcela individuálně. Já se setkala s tím, že partner musel čekat s ostatními tatínky (ironie = prostor cca 10m2 a tam se mačkalo 12x chlapů) na chodbě a jakmile jsem šla dovnitř, tak jsem si ho musela vyzvednout *smich*

Nicméně každý doktor z toho prenatálního centra si rozhodoval sám, jestli doprovod pustí nebo ne.

V tom 20.tt. už je běžně dostupná možnost si nechat nahrát video na dvd/flash disk, ale je to potřeba říci předem. Nedoporučuji si s sebou brát malý externí disk (místo klasické flashky), protože většina těch moderních ultrazvuků je neumí rozpoznat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]