Nejste přihlášen/a.
Dneska výrobci o zákazníka příliš nejde. Jde mu spíš o to, aby boty co nejdříve ošlapal a přišel si koupit nové.
Někdy před 40 lety totiž výrobce dával do krabice k botám náhradní ty plastové patníky. K páru bot byly v krabici většinou dvoje. Člověk to pak snadno přehodil sám, nemusel ani k ševci. Dneska se taková péče o zákazníky už "nenosí".
Chtělo by to najít nějakého starého ševce, občas dosud dělají i důchodci, ale málo. Takový švec má velkou krabici plnou těch plastových patníků, pohrabe se a určitě něco najde, co se tam bude hodit. Takového pana ševce mám.
Takže hledat, šikovný řemeslník si s tím jistě poradí. Někdy v létě, když jsme malovali, našla jsem v polici celý plastový sáček s novými patníky různých velikostí. Vyhodila jsem to. Protože ty boty, které by k tomu patřily, už dávno nemám. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.