Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabránit lepení šatů na silonky?

Od: mka odpovědí: 7 změna:

Mám šaty, ale je zima tak si pod musím vzít silonky. Když si je vezmu tak se mi na ně při chůzi nalepí šaty. Prosím poraďte. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Jestli se dobře pamatuji, tak jsme si daly na ruce trochu aviváže, rozetřely ji a přetřely si stehna už s nataženými silonkami. Doufám, že to dnešní silonky nijak nepoškodí. Možná by i pomohlo namočit silonky na chvíli do vody s aviváží. *placni*

jabraka*
hodnocení

1x

Doporučuji buď trochu navlhčit,ta aviváž trochu vlhkosti obsahuje a udrží.Nebo použijte antistatický spray.

mujmultimarket.cz/...

JABRAKA

hodnocení

1x

Mám vyzkoušeno nosit spodničku, máchat v aviváži a natříkat navíc na šaty z vnitřní strany ANTISTAT sprej (k dostání v drogerii v ceně do 50 Kč).

mamcazmoravy*
hodnocení

0x

Doporučuji nosit spodničku nebo kombiné ;)

Musí být o něco kratší, než spodní lem šatů, pokud jsou šaty dlouhé, tak spodnička stačí pod kolena. Materiál musí být nelepivý na silonky (podšívkovina, dederon aj.)

hodnocení

0x

Vzpomněla jsem si, jak jsem bývala z tohoto problému nešťastná. Uděla jsem všechno tak, jak radíte, ale spodnička šplhala po stehnech a rolovala se v rozkroku. Ještě teď mě polévá horko, když si na to vzpomenu. Hrůza! :(Ale přece jsem na to vyzrála. Ušila jsem si spodničku z bavlny. Byl to materiál snad na tenké cíchy nebo co. ;)

amlim*
hodnocení

0x

Samozřejmě aviváž je antistastická,ale zkuste ty punčochy potřít (už oblečené-na sobě)suchým toaletním mýdlem. Nebudou se vám šaty lepit a ještě budete vonět. mě to za mlada fungovalo!*jasne*

limetka*
hodnocení

0x

Kdysi na to existoval spray, zkuste se zeptat v drogerii, celkem to fungovalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma silonky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]