Dobrý den, chodila jsem s jedním klukem do třídy. Na konci roku mě pozval ven na koloběžky, jelikož jsem říkala, že na nich ráda jezdím. Jak mě pozval, tak jsem to vůbec nečekala, překvapilo mě to. Řekla jsem, že nějaké dlouhé trasy nejezdím (on je takový statný, tak jsem si říkala, že se za ním potáhnu někde pomalu). Pak mi řekl, že mužů jet méně. Odpověděla jsem: Ne, to ne. Řekl mi to ještě asi 2 stanice než vystoupil z MHD. Pak mi to došlo, že jsem s ním mohla asi jet. Bohužel jsem ho od té doby ale neviděla. Nevzal si na mě mobil, ani nic jiného nenavrhl. Někdy mě mrzí, že jsem s ním nešla. Kamarádka ale říká, že kdyby chtěl, tak by něco jistě vymyslel a našel si mě a že to vzdal moc rychle. Co myslíte?
Odmítla jste ho a sama jste nic jiného nenavrhla, abyste se setkali. On ten první krok udělal...Odradila jste ho svým odmítnutím a dalším nezájmem (spojení na sebe jste mu mohla dát sama). Je dobře, že se nevnucuje a že má svoji hrdost.
Odmítla si ho na tom, co o Tobě věděl, že máš ráda, tak se nediv, že Tě nezve nikam jinam. Když jsi s ním chodila do třídy, tak na něj vážně nemáš jiný kontakt než mobil (fb, MS Team, e-mail - třeba nějaký učitel neskryl kopie, někdo jiný, kdo má kontakt)? Teď je to na Tobě, abys to napravila.
Tvým opětovným odmítnutím i krátké trasy to zcela logicky vyhodnotil jako Tvůj nezájem. Jestli jste z jedné třídy, určitě má na něj kontakt někdo ze spolužáků. Pokud máš o něj zájem, můžeš ho oslovit i Ty. Ale pokud máš, dojem, že se musí dvořit pouze dámě muž, tak počkej na jiného prince. Pak se ale nemůžeme divit, že je plno nezadaných čtyřicítek čekajících na partnera splňujícího jejich vysoké nároky.
Ono nebude tak zle, nevěš hlavu. Možná se chtěl jen předvádět a neuspěl. Kdyby měl opravdu zájem, tak by se ti přizpůsobil a něco vymyslel. Chlap, který si myslí, že TO musí být podle něho za to nestojí...a platí moje první věta. A nebo se ještě objeví! Takových kteří za to budou stát ještě bude... Měj pěkný konec roku a hodně radosti v letech dalších!
Ono chlap, který neustále vymýšlí, jak by svojí opovrhující princezničku potěšil a vesměs bezúspěšně je vpodstatě podpantoflák. Ale i tací jsou a potřebují vedení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.