Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi může pomoct na časté záněty pochvy? Myslíte že tyto výrobky?

Od: slaisa® odpovědí: 20 změna:

Dobrý večer,

chci se Vás zeptat , zda-li je tady taky někdo, kdo také trpí na časté záněty pochvy a co Vám na to pomáhá? Na záněty trpím skoro každý měsíc, gynekoložka mi na to předepisovala vaginální tablety, krémy, antibiotika atd. Ikdyž se snažím dodržovat to co mi gynekoložka říkala furt je mám. Dělala mi i výtěry na nějakou nemoc, po které se tímto často trpí (zatím neznám výsledky). Také se Vás chci zeptat jestli by mi nemohly pomoct tyto přípravky popřípadě jestli s nimi nemáte zkušenost?:

Rosalgin Easy vaginální SOL 5X140 ML

Gynekologická koupelová sůl DERMAPRO 500 g

VULVOVAGI - sprej na vaginální záněty a infekce

Předem děkuji za Vaše odpovědi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Věřím, že vaše lékařka přeléčila i vašeho partnera, protože ty návraty mohou být díky tomu, že zárodky uchovává a vrací vám, on.

Ještě doplním -pokud přeléčila i manžela,pak je na řadě změnit lékaře!

hodnocení

Dobrý den, bohužel věříte špatně moje doktorka mi nikdy nepředepsala nic pro mého partnera, jen pouze když jsem se ji zeptala na to jestli by neměl brát něco i on doporučila mi Canesten krém, ale ten by prý měl užívat jen za předpokladu, že by měl nějaký problém.

No pak je to jasné,v tom případě je zbytečnost abyste se léčila či vyhazovala peníze za léky.V tom případě raději vyměnte manžela nebo na delší dobu omezte sexuální aktivity a uvidíte že po lécích Vaší gynekoložky budete do prvních radovánek v pořádku!

hodnocení

Partnera se mi měnit nechce přeci jen ho miluju

pb®

Mně můj gynekolog - docent vyučující gynekologii na VŠ, tedy nějaké zkušenosti by měl mít, řekl, že chlapi mívají často plíseň na hrudi pod chlupy. Pak se někde doma otřou a máte to i vy. Tedy ne jen pohlavním stykem, ale kontaktem a společnou domácností se můžete znovu a znovu nakazit. Takže si chlapa zkontrolujte, jestli nemá zarudlejší místo na hrudi, jestli se třeba někdy na hrudní kosti nepoškrábe. To pak mazání pindíka moc nepomůže a musí se namazat hrudník. Doporučil mi laktobacily Gynocaps, prý některé ženy jsou náchylnější a třeba když chtějí jít do bazénu, použijí preventivně laktobacily, aby se mykóza vůbec nerozvinula.

Zkuste na intimní partie vůbec nepoužívat ručník, ve kterém se mohou plísně držet a množit, ale osušit se po mytí čistým toaleťákem. Spodní prádlo po vyprání vymáchat ještě v octové vodě (ničí plísně a odstraňuje zbytky pracího prostředku) a přežehlit. A co ústní hygiena manžela? V puse je hodně bakteriií a při orálním sexu se zaručeně na sliznice vulvy dostanou. A když je nějaká disbalance v těch prospěšných bakteriích, které ve vagíně máme, přerostou ty škodlivé a problém je na světě.

hodnocení

1x

Dobrý den. Nejdříve musí gynekolog najít příčinu. Pak nasadit vhodné léčivo, které by mělo zabrat. Počkejte na ty výsledky. Samoléčení by Vám nemuselo pomoci a mohlo by naopak problémy zhoršit. Příčina může být u každé ženy jiná, tak toto řešte jen se svým gynekologem. Ne s cizími lidmi na netu.

hodnocení

Dobrý den, počkám na výsledky a podle toho se rozhodnu co a jak dál.

tebi
hodnocení

1x

ja bych prelecila partnera a zmenila jidelnicek, mate snizenou imunitu, vynechejte hlavne cukr, hodne bifido vyrobku.

hodnocení

1x

Pomáhá kondom.

liska5
hodnocení

1x

Hlavně střevo si dejte do pořádku zdravou stravou blíž k vegetariánské / kys.zelí, jablečný ocet, kefír / . Omezte cukr, slad.nápoje, zrající sýry, uzeniny... atd. Ten přenos tam je reálný nejen fyzickou blízkostí /vagina - rectum/, ale své dělá zakyselení organismu, což je živnou půdou pro rozvoj bakterií, kvasinek a plísní.. Partner by se měl léčit s Vámi.

pb®
hodnocení

0x
Kupte si Gynocaps, vaginální laktobacily. Nejdřív přeléčit a pak používat laktobacily.

marfusa*
hodnocení

0x

Měla jsem záněty chronické 20 let. Nepomohlo nic. Samozřejmě jsem žádala o pomoc gynekologa.Sice mi předepsal různé léky, ale nic nepomohlo. Pak jsem se dočetla o přírodním léku Natur gyn scarlett. Sice zabrala až napodruhé, ale ta úleva. Je to sice kolem 400 kč za dvě malinké bobulky. Nejlevnější byly na eshopu sLeky. Nechala jsem si to poslat do Teta drogerie. Přeji brzké uzdravení.

hodnocení

Dobrý den bohužel tento produkt už se nedá nikde sehnat.

hodnocení

0x
U nás má gynekolog v nabídce Autovakcínu při chronické a recidivující vulvovaginální mykóze ve dvou variantách: perorální (ústně) anebo injekční. Zkušenost nemám. Zkuste se poptat. Myslím, že je to něco jiného než napsali ostatní přede mnou.Přeléčit by se měl i partner.
hodnocení

Dobrý den, děkuju za radu zkusím se na to zeptat.

hodnocení

0x

Napíšu zkušenosti manželky.Měla asi 10 let urputné gynekologické záněty,kvasinky atd.Nepomohlo nic včeteně blbostí od doktorů.Tablet,čípků,bobulí,laktobacilů,mastiček.Pak se dočetla o kefíru z tibetské houby.Silný kefír z antibiotickými učinky plný zdravých bakterií a látek.

Sehnala si houbu a kefír začala dělat a POCTIVĚ pít a pít a pít..Kefír si na tamponu závaděla i tam"dolů"..Po 3-4 měsích byla a je do dneška fit (asi už 5 let¨;)...

Pokud trpíte měsic co měsíc záněty a chemie nepomáhá je jasné že dál asi těžko pomůže, Zkusil bych takovou nebo podobnou lečbu.

hodnocení

Dobrý den, děkuji za radu kdyby stále nic nepomohlo nebo doktorka na nic nepřisla ráda bych to zkusila. Můžu se Vás prosím zeptat odkud objednáváte?

Tu houbu si objednáte jednou od někoho po inzerci nebo FB.Většinou jen za poštovné nebo symbolickou částku.A pak už ji prostě máte ! Ta se nedokupuje.Houbičky zalejete mlékem (pouze kvalitní nešetřit a 3,5%) udělá se Vám kefír scedíte a houbička Vám zůstává a tak stále dokola.

Samozřejmě nelze Vám slíbit že to pomuže každý z nás je jiný ale v nejhorším určitě nic nepokazíte.

Já jsem dostal nějaký zánět do střeva nějakou kolitidu rok průjmy a problémy.Kefíru jsem se bránil (nevím dnes proč) až mě manželka do kefíru donutila.Trvalo to asi cca rok poctivého pití (doktoři nabídli jen kortikoidy s tím že je to chronické a napořád) a dnes jsem fit

hodnocení

0x
Tibetskou houbu vám kdokoliv pošle na fcb ve skupině za cenu poštovného. Jinak na záněty stačí vynechat pečivo, mléko, cukry, maso a jíst hromady zeleniny a ovoce. Zánět začíná ve střevě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]