Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní nahrada

Od: profa® odpovědí: 6 změna:
Před chvíli se mi uvolnil zub z horní náhrady. Jak to spravit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joppla
hodnocení

2x

Navštívit zubní laboratoř, pokud to nebude složitá oprava, udělají na počkání.

berger*
hodnocení

2x

Já to přilepil vteřiňákem. Zubař potom řval a to tak,že strašně. Říkal něco o kyanidu...*stop*

hodnocení

1x
Já to přilepil transparentním mamutem, drží
hodnocení

Znám stavební mamut. Co je transparentní? Díky.
Průhledná pasta v tubě home-outlet.cz/...

hodnocení

0x

Několikrát mi prasklo patro horní protézy už po krátké době po opravě za několik stovek, teď už na štěstí dlouho drží. Ale odpadly mi dolní přední řezáky, tam je jen velmi úzká hrana a slepil jsem to vteřinovým Loctite Super Attak GEL. To místo spoje je opravdu velmi velni tenoučké a obdivuhodně to drží už asi 5 let. A to to nijak nešetřím! Pravda, v návodu čtu, čtu výstrahu: Nebezpečí - Kyanokrylát. Pokud jsem ho tedy pozřel, tak v minimálním zanedbatelném množství bez zjevných následků. Ale drží to, drží! Ještě lepší, podle toho, co jsem viděl na předváděčce prodejce, u kterého jsem koupil, by mělobýt UNIVERSUM stejnojmenné s.r.o. z Brna, ale to je podstatně dražší. Pro použití nejen v domácnosti asi univerzální. Nechci něčemu dělat reklamu, ale předávám vlastní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]