Nejste přihlášen/a.
Já bych to udělala tak, že bych z toho udělala dva balíčky do mrazáku a dvakrát přidala, když budu opět vařit guláš. Protože když to naředíte, nebude to asi chuťově nic moc. A místo guláše bych udělala bramboráky - to je hnedka hotové. A když se Vám nechce do bramboráků a má to být dnešní oběd, tak bych stejně polovinu odebrala do mrazáku, trochu naředila a možná by to trochu srazil sladký kečup a jako přílohu bych dala těstoviny. Také by to šlo přidat (to odebrané množství třeba do segedinu) a nebo z toho udělat kotel pořádné gulášovky s chlebem. Už mě nic nenapadá.
Ač to zní divně tak čokoládou. Ostatně čokoláda se přidává i do některých ostrých mexických jídel. Ale osobně to nemám vyzkoušené, takže bez záruky
Tak to fakt zní divně. :D Já vsadila na ten sladký kečup, ale také to nemám vyzkoušené. Ovšem čokoládu do guláše (to alespoň barevně ladí) nebo pekelného leča, tak to bych se asi zdráhala. I když ... Na lečo mám dobrý recept - resp. na děsně pálivé papriky. To člověk pozná hnedka, jak k nim čuchne. Dva až třikrát je už vykrájené přeleju horkou vodu a vždy po horké vodě ještě propláchnu studenou. Potom se dá z nich uvařit pikantní lečo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.