Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
moje dcera / 37 let / si přeje od Ježíška nějaký krém na vrásky kolem očí a rtů.
Nějaký zázrak, ten ale asi neexistuje.
Má zde prosím někdo zkušenost s nějakým výrobkem, který se doopravdy osvědčil.
Další přání je něco na lesk vlasů.
Poradí někdo?
Děkuji
Zřejmě má jít o něco s kyselinou hyaluronovou./?/ Třeba nějaké sérum.Pleť. masku... To poradí v drogerce.
Vrásky se tvoří více tomu, kdo má v těle nedostatek Zn /zinku/. Ten je v dýňových semenech, ořeších, klíčcích,..Pleti prospívají B vitamíny...Pak je dobré být dostatečně hydratovaná. Víc pít... A více spát.
Já vyznávám Oční krém z Lidlu a denní Anti Wingle Cream s Q10 / žluté víčko/- obojí Cien. Cenově dobré a kvalitní.
Dá se jí koupit dárkový šek - kosmetičku.
A taky lze koupit nějaké ty pleťové masky na vyhlazení vrásek.
Teď jsem viděla v drogerii Dm takovou s Q10 značky Balea. Nemusí se smývat, téměř se vstřebá.
Já myslím, že vrásky jsou geneticky podmíněný. Na mazání mi stačí co zrovna najdu, krém jakýkoli, stejně je to všechno na jedno brdo, musí být mastný, toť vše, babičky pouzivalysadlo, žádný problém. Žádný krém neudělá zázrak, ale na pleť mi pomáha všechno zelené - okurka. Paprika, pórek, hodně jarní cibulky...takže kys listova
Vrásky kolem rtů často signalizují pokles hormonů. Přibývají více v přechodu. Takže něco, co tu hormonální situaci ovlivní k lepšímu. Bývají to preparáty ze soji, lékořice, mučenka, ženšen, ale asi nejvíc Gynex kapky od Energy. Jinak situaci zhoršuje cukr, alkohol a káva. A kouření samozřejmě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.