Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fakt ošklivé pupínky ((

Od: sepi® odpovědí: 4 změna:
Měsíc používám hormonální antikoncepci a stále ji beru.Nyní jsem dostala jako doplněk další hormonální prášky - na dobu 10 dnů,mám za sebou 3 dny...a moje brada vypadá příšerně.*bzum*.jako by každý tukový pupínek podhnisal...jenže to není klasický uhřík..ale podmokvanej pupenec...z původního jednoho už mám osm...bolí to...zmáčknout to nejde...a já ve svých 42 letech vypadám příšerně heeeeeeeeeelp prosíííím *bzum*:(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elmar*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No na to je jednodushá odpověď. Jestli to dělá ten doplněk, tak vysadit. Jednoznačně bys měla zajít co nejdřív k doktorovi, co ti ty prášky předepsal. Ten ti asi řekne nejvíc.
hodnocení

díky za rady lidičky...jdu tam...a budu chtít něco jiného .))fakt to vypadá dost blbě v mém věku :)

hanik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Souhlas, běžte k doktorovi, protože pokud se Vám objeví takového"nežádoucí účinky"musí Vám lékař řici co a jak!
nada1*
Pomoc je vcelku snadná. Vynechat doplňky a zajít si za kožním lékařem. Popřípadě změnit druh antikoncepce. I když vždy je lepší rada lékaře. Naďa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]