Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pigmentové skvrny

Od: jana00 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám pigmentové skvrny. Neznáte nějakou mast, která by mohla pigmentové skvrny zesvětlit? Předem děkuji za rady!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Lidově citronem. Na rukou bych si to troufla, v obličeji bych váhala. Jinak to souvisí se stárnutím pokožky a kondicí jater.

liska5

Bývají často na hřbetě rukou. Mám jednu a na ní jsem ten citron zkusila a fakt vybledla.

hodnocení

4x

Bohužel myslím, že s pigmentovými skvrnami toho moc nenaděláte, kdyby existovalo něco opravdu účinného, nikdo by je neměl. Jsou to jen lákadla na peníze.

Je to dáno věkem, genetickými předpoklady, typem pleti, atd..nevystavujte se zbytečně slunci, nechoďte tomu naproti...

doplněno 12.12.20 14:27:

@alena350 jj, tohle je dilema. Ale pokud by mě trápily pigmentové skvrny, tak bych se nějakému slunění určitě vyhnula.

Slunce... Přírodní zdroj D vitamínu.

hodnocení

0x

Za posledních 10 let jsem vyzkoušela kde co a účinek? Jen prázdná peněženka. Teď už raději investuju do dobrýho makeupu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]