Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou dámskou peněženku?

Od: molletney odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

moje peněženka už dosluhuje, přála bych si tedy k Vánocům novou peněženku. Peněženku bych si přála střední, s odděleným prostorem na mince, několik "kapsiček"na karty. Spoustu let mám poněženku podobné téhle - ( sara-jbc.cz/... jsem s tímhle typem peněženky spokojená a můj Ježíšek nic nemůže sehnat, tak se mám podívat sama, co bych chtěla. Co jsem tak prohlížela e-shopy, žádná peněženka se mi nelíbí. Kde tedy prosím kupujete dámské peněženky?

Díky, hezký večer :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A co tohle? Miluju značku Lagen.

hodnocení

2x

Co je za problém s tou z odkazu?

hodnocení

1x

Upřednostňuji elegantní značku Pierre Cardin:

google.com/...

:)

hodnocení

0x

Co do praktičnosti vítězí Vietnamci. I když dámské peněženky mi přijdou všechny stejně blbé. Ty minipřihrádky na zip na mince, z bankovek bez zmačkání max. pětistovka... neudělala by vám lepší službu menší pánská peněženka? :)

joudis*
hodnocení

0x
Jj Sara Velká Hleďsebe doporučuji ...osobně jsme byli kupovat kabelku a při té příležitosti i peněženku ...majitele ochotni poradili a fakt milý

hodnocení

0x

U mě je vítěz enrico benetti. Vejde se vše co potřebuji.

kabea.cz/...

hodnocení

0x

Nevybírám peněženku podle značky, ceny ani barvy. ALE NESMÍ MÍT NIKDE ZIP. Proto ta, kterou jste si vyhlédla, by mi vůbec nevyhovovala.

Uvědomte si, kolikrát denně leze člověk do přihrádky s drobnými mincemi. Kolikrát za den ten zip používá. Tam a zase zpátky. Třeba 10 x i vícekrát. A za krátkou dobu je po něm. Tohle žádný zip nemůže dlouho vydržet.

Proto mi vyhovují pouze peněženky s kovovým rámem na zaklapnutí, případně s drukem, kovovým patentem. Měla jsem už i se zipem, ale z vlastní zkušenosti vím, že to nikdy není věc na dlouhou výdrž. Moc těch bez zipů ale na výběr není. Pro výrobce je asi jednodušší nacpat všude ty zipy. *bzum* Jaga.

nov

Mám peněženku se zipem minimálně 5 let a pořád je zip funkční. Platím všude, kde to jde kartou a drobné mince téměř nepotřebuji. Obchodů bez platebního terminálů je minimum. :)

Mám tam velký zip (ta v odkazu) a nosím jí už 9 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]