Dobrý den, včera jsem byla s kamarádkou venku a přivedla ještě kamarádku s jejím novým klukem. Ten její nový kluk vypadal moc fajn, ještě jsme se bavili o studiu a tak. Nemám vůbec šanci se seznámit, ve škole nikdo není a seznamky jsou katastrofa. Napadlo mě, jestli bych té kamarádce mohla poslat zprávu a zeptat se, jestli ten její nový kluk nějakého kamaráda, s kterým by mě mohl seznámit, abych nedělala křena. Myslíte, že je to hodně trapné, když jsme se viděli včera poprvé? Je nám 24
Je mi 25 se stejnými problémy jako ty. Normální žena je k nesehnání. Tak jsem to zkusil, poptal se přátel, ale bohužel nikoho volného neznají. A tak brouzdam dal na seznamce. A zkouším se ptát občas i na ulici. Ale nevychází to. Každopádně rada je, že za zeptani nic nedáš. Maximálně občas ostudu a to je problém ostatních.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.