Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedno prso mám menší než to druhé. Je to normální?

Od: sarinkaaaa odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Je mi 13 a jedno prso mám menší než to druhé a chci se zeptat jestli je to v mém věku normální. :( Předem děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, zřejmě jste založením pesimistka, protože optimistka by řekla, že má jedno prso větší . Jinak, jak už zde bylo řečeno, tak je to normální. A ve věku 13ti let nemáte ani ukončen vývoj těla, tak je šance na změnu. Zdravím!

nibre
hodnocení

6x

Zdravím, je to úplně normální. Asymetrie (rozdílná velikost) prsou se týká drtivé většiny žen. A pořád dospíváš, je možné, že bude rozdíl ve velikosti tvých prsou minimální. Většinou bývá větší levé prso, ale i kdybys měla větší prso pravé, je to úplně, úplně běžné.

Asymetrická těla mají i muži - jako ženy mají rozdílnou velikost prsou, muži mají často rozdílně "visící" varlata.

A jak už je tu zmíněno - tělo není souměrné, častý je třeba mírný rozdíl ve velikosti chodidel.

nedoktor*
hodnocení

4x
Ano asymetrie je úplně normální:)

hodnocení

3x

Zdravím. Je to u žen normální v každém věku, buď klidná.

72mona3*
hodnocení

3x
Kdyby jen prsa. Třeba i nohy mohou být různě velké. Často je vidět asymetrie i v obličeji nebo u uší. U každého je to jiné, někdy téměř nepostřehnutelné, jindy zřejmé na první pohled. Ale je to opravdu normální. M.

sarinkaaaa
hodnocení

Děkuju já jsem se docela bála

maxidogfeek
hodnocení

0x

A ještě k tomu máš jen jedno prso pravý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]