Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro kamarádku

Od: jkjk odpovědí: 2 změna:

mám pro kamarádku lush bombu a lush žele co by jste k tomu ještě tak přidali? Ona má všeho hodně, hodně kosmetiky hodně oblečení a celkově jsem si řekly že si nebudem dávat velké dárky, ale to co pro ni mám mi přijde málo tak co myslíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Já ujíždím na náramcích a taky je ženské části rodiny občas daruji. I u Vetnamců se dá najít něco zajímavého. A taky mám hodně šátků - tunýlků, ty taky dávám. Taky rukavice bezprsťáky jsem darovala. Ty se hodí.

Nebo jí dejte kytku ze stíracích losů. Mají i za 30,-. Ty jehlou prošijte za okrajíček a pověste na rozvětvenou větvičku z nějakého keře. Když bude losů málo, doplňte nějakými bonbony.

darek
hodnocení

1x
Co třeba knihu? Nebo scrapbook s fotkama? Nějakou dekoraci? Kvalitní čaj, miluji ten od sonnentoru nebo kávu. Nějaký kousek oblečený,šál nebo šátek, krásný zápisník, diář na rok 2021( takový tenký teď měli v lidlu). Náušnice nějaký náhrdelník, možnosti je spousta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]