Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečky pro panenku Barbie

Od: sarusinek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

může mi prosím někdo poradit, kde koupit oblečky pro panenku Barbie za rozumnou cenu.

Našla jsem na netu nabídku, která by se mi líbila, ale nezaručují doručení do Ježíška, je tam termín až 45 dní.

Vnučka objevila u nás panenky po svojí mamince , ale nemají co na sebe.

Snad poradí nějaká babička nebo i maminka.

Důležitá poznámka - nepletu, nešiju, neháčkuju, mám nemocné ruce.

Děkuji za případné rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je nějaká česká firma, která dodává moc pěkné oblečky např. do obchodního domu Vichr v Brně. Ani se mi nezdají drahé. Nemáte někoho známého v Brně?

hodnocení

0x

Mohu darovat kožíšek, střhaný králík, vínový, límec z polární lišky. Panenka už dávno není, její majitelka je dneska posluchačkou VŠ. Jen ten kožíšek jsem našla náhodou při vánočním úklidu. Ještě by někomu mohl udělat radost. Jaga.

futra
hodnocení

0x

Na Fleru jich je dost.. Na hubenou i na baculku,stačí se jím proklikat.Po zaplacení odesílají výrobci brzy.

aaa
hodnocení

0x
Na megaknihy jsem viděla nějaké hezké satecky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]