Nejste přihlášen/a.
No tohle bych teda nejedla. Jestli to mělo být mléčné kvašení, tak je ta sklenice na to množství zelí moc velká. Já také dělám mléčně kvašenou zeleninu, ale naplním sklenici až skoro po okraj a nechám jen asi 1 cm nad obsahem a zelenina musí být ponořená. Napřed si ji připravím do mísy se vším všudy a asi hodinu nechám, aby pustila šťávu a občas promíchám. Pak teprve plním do sklenice po částech a namačkám ji do ní. Ne nějakou extra silou, ale tak, abych vyhnala co nejvíc vzduchu a tak také vidíte, jak šťáva stoupá nahoru. Nakonec zaleju tou zbylou šťávou, převážu potravinovou folií, do které udělám dírky. Asi tak do týdne je zelenina hotová a je čistá a hezky voní. Je v ní šťávy tak akorát a když odeberu i se šťávou, tak doleju převařenou, ale vystydlou vodou s troškou soli. Soli opravdu málo. Tohle co máte ve sklenici je hodně divné, to nejezte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.