Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v dárkovém potravinovém balíčku jsem dostala tuto lahvičku s tekutým sladidlem. Nemůžu nikde najít, co je to za cukr, jestli je určen pro diabetiky a kolik se dává třeba do čaje. Máte někdo zkušenost? děkuji
ještě jsem vyfotila druhou stranu etikety. Jak to není čeky psané, tak tomu nerozumím.
Děkuji Vám všem za odpovědi
Dobrý den, ano, je to umělé sladidlo určené pro diabetiky, ale může ho používat i nediabetik. Dávkování je přibližně takové, že jedna kapka = jedna kostka cukru (je to silné a když to přeženete, tak to jde potom až do hořka a není to dobré). Zdravím!
Nemáte zač.
pb - vím, že doporučené dávkování je zde jiné. Vycházel jsem z praxe z jiného tekutého sladidla, ale od stejné firmy. Ono to dávkování si musí každý vyzkoušet (pocit sladkosti je individuální), ale je lépe méně kapek, než více (přidat kapky lze vždy, ubrat už nikoliv a potom už je to nahořklé).
Tekuté sladidlo to je, ale podstatné informace budou v tom malém textu vedle. Myslím sladivost, kalorie, vhodnost použití, způsob skladování, doba expirace a tak.
Co to je to předposlední slovo? /Je nečitelné-nad těmi 300ml/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.