Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl jsem si vytrhat obočí, ale kamarádka mi říkala, že když se to trhá pinzetou, chloupky jsou potom silnější a tmavší. Co je na to pravdy? Když to vytrhnu s kořinkem, tak přece roste úplně odznova, né? Děkuju
Jde o zvyk - poprvé jsem málem brečela bolestí - jedna kamarádka na mě klečela a druhá trhala - to jste měly slyšet, čím vším jsem je v tu chvíli nazvala a čím vším jím vyhrožovala, jen aby mě pustily  Ale dnes už je to lepší - obočí si trhám tak 10 let a tmavší a silnější rozhodně není. A také souhlasím s tím, že když mě to dělá kosmetička, trpím a mám slzy v očích. Takže raději sama doma a na etapy
 Ale dnes už je to lepší - obočí si trhám tak 10 let a tmavší a silnější rozhodně není. A také souhlasím s tím, že když mě to dělá kosmetička, trpím a mám slzy v očích. Takže raději sama doma a na etapy  No jo, ale co bychom mi ženský pro krásu neudělaly, že? Jediné do čeho bych už nikdy nešla je depilace chloupků (např. na nohách) voskem - to je peklo...
 No jo, ale co bychom mi ženský pro krásu neudělaly, že? Jediné do čeho bych už nikdy nešla je depilace chloupků (např. na nohách) voskem - to je peklo...
A čím jiným ti kamarádka poradila trhat obočí? Ať to vytrhneš pinzetou nebo čímkoliv jiným, tak chloupky porostou pokaždé ve stejné síle.Myslím si, že spíš holení není úplně vhodné,a to z toho důvodů, že není chloupek vytrhlý od kořínku, tudíž má silnější konec (uřízlý).
Obočí si nechej vytrhat u kosmetičky, přece jen jí to půjde lépe než tobě samotnému. Hlavně se neboj, poprvý to není příjemný, ale později ti to ani nepřijde.Držím pěsti!
 Hlavně se neboj, poprvý to není příjemný, ale později ti to ani nepřijde.Držím pěsti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.