Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl jsem si vytrhat obočí, ale kamarádka mi říkala, že když se to trhá pinzetou, chloupky jsou potom silnější a tmavší. Co je na to pravdy? Když to vytrhnu s kořinkem, tak přece roste úplně odznova, né? Děkuju
Jde o zvyk - poprvé jsem málem brečela bolestí - jedna kamarádka na mě klečela a druhá trhala - to jste měly slyšet, čím vším jsem je v tu chvíli nazvala a čím vším jím vyhrožovala, jen aby mě pustily Ale dnes už je to lepší - obočí si trhám tak 10 let a tmavší a silnější rozhodně není. A také souhlasím s tím, že když mě to dělá kosmetička, trpím a mám slzy v očích. Takže raději sama doma a na etapy
No jo, ale co bychom mi ženský pro krásu neudělaly, že? Jediné do čeho bych už nikdy nešla je depilace chloupků (např. na nohách) voskem - to je peklo...
A čím jiným ti kamarádka poradila trhat obočí? Ať to vytrhneš pinzetou nebo čímkoliv jiným, tak chloupky porostou pokaždé ve stejné síle.Myslím si, že spíš holení není úplně vhodné,a to z toho důvodů, že není chloupek vytrhlý od kořínku, tudíž má silnější konec (uřízlý).
Obočí si nechej vytrhat u kosmetičky, přece jen jí to půjde lépe než tobě samotnému. Hlavně se neboj, poprvý to není příjemný, ale později ti to ani nepřijde.Držím pěsti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.