Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytrhávání chloupků

Od: petuuulkaaa odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Chtěl jsem si vytrhat obočí, ale kamarádka mi říkala, že když se to trhá pinzetou, chloupky jsou potom silnější a tmavší. Co je na to pravdy? Když to vytrhnu s kořinkem, tak přece roste úplně odznova, né? Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

0x

Já si trhám obočí pinzetou, a chloupky se mi rozhodně silnějšíí a tmavší nezdají - jsou pořád stejné.

Taková otázečka, nebolí to..?
28.08.09 15:55

Bolí.

amlim*
hodnocení

0x

Obočí si vytrhávám už dlouho,připadá mi ale, že chloupky naopak zeslábly.A tmavší?Vytrhávání rozhodně nemá vliv na pigment chloupků.*jasne*

doplněno 28.08.09 16:25:

Jestli bolí vytrhávání obočí? Mě ano. U kosmetičky jsem vždy trpěla,radši si to dělám sama.*jasne*

hodnocení

0x

Natřete si obočí krémem a pak trhejte,bolí to méně.Jinak silnější neroste, spíš slabší.Dobrá je dezinfekce po trhání.

antynka*
hodnocení

0x

Jde o zvyk - poprvé jsem málem brečela bolestí - jedna kamarádka na mě klečela a druhá trhala - to jste měly slyšet, čím vším jsem je v tu chvíli nazvala a čím vším jím vyhrožovala, jen aby mě pustily :) Ale dnes už je to lepší - obočí si trhám tak 10 let a tmavší a silnější rozhodně není. A také souhlasím s tím, že když mě to dělá kosmetička, trpím a mám slzy v očích. Takže raději sama doma a na etapy :) No jo, ale co bychom mi ženský pro krásu neudělaly, že? Jediné do čeho bych už nikdy nešla je depilace chloupků (např. na nohách) voskem - to je peklo...

annie*
hodnocení

0x

A čím jiným ti kamarádka poradila trhat obočí? Ať to vytrhneš pinzetou nebo čímkoliv jiným, tak chloupky porostou pokaždé ve stejné síle.Myslím si, že spíš holení není úplně vhodné,a to z toho důvodů, že není chloupek vytrhlý od kořínku, tudíž má silnější konec (uřízlý).

Obočí si nechej vytrhat u kosmetičky, přece jen jí to půjde lépe než tobě samotnému.;) Hlavně se neboj, poprvý to není příjemný, ale později ti to ani nepřijde.Držím pěsti!

durancea*
hodnocení

0x

Před vytrháním ledovat (kostka ledu) místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]