Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlý nárůst ochlupení

Od: secret odpovědí: 14 změna:
Zdravím, je mi 17 a už nějakou dobu si všímam, že mi strašně rychle roste ochlupení, vždy jak se oholím tak tadaa můžu se holit znovu. A nejen pod paží, intimních partií a nohou, ochlupení mi začalo rust i na prsou a bradě, že to musím trhat. Už je to asi rok, možná půl a už mě to vážně štve. Rodičům jsem to tedy nerekla, opravdu se s němi o tom nechci bavit ale nelíbí se mi to a opravdu jsem se kvůli tomu přestala holit protože to nemá cenu. Jen že mi to roste na bradě a prsou mě štve. Co mám dělat prosím?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
První mě napadly hormony, ale to není téma pro mne ale pro lékaře. Zkonzultujte to se svým lékařem a na webu www.ulekare.cz se můžete zeptat přímo. Příčiv může být více. Také si na vyhledávači google zadejte heslo zvýšený růst ochlupení, dozvíte se více. Loni jsem jedné o něco starší ženě než jste vy domluvil konzultaci s léčitelkou. Dala jí nějaký přírodní přípravek a zdá se, že to mělo úspěch. Nic neplatila. Byla tady potom ještě2x. Pokud by se vám chtělo cestovat, domluvil bych vám to s ní.
secret
hodnocení

Děkuji, záleželo by kde to je :)

pb®
hodnocení

1x
Nejdřív na gynekologii, jestli jsou v pořádku hormony a pokud ano, pak zakoupit IPL epilátor. Než se roky trápit kvůli chlupům, to raději obětovat pár tisíc. Věk na brigádu už máš, můžeš si vydělat a třeba si ho můžete koupit s mámou na půl.

marinette
hodnocení

Mám stejný problém a nezbývá nic jiného než se s tím smířit holka :)

všichni vidí, že si odpovídáte sama sobě.

secret a marinette je jeden počítač.

Stejně jako jiní zde:

poradte.cz/...

secret
hodnocení

Vám/Tobě se to řekne, když se oholím, naroste to hned že se za 2 dny můžu holit zas.. Neholím se, tak za týden mám vše jak vrabčí hnízdo a hrozně to svědí. Každý den se holit taky ale nechci. Vosk nebo jak se tomu říká používat nemůžu, není to tak jednoduché.
jhhvcc
Povídáte si sama se sebou?
secret
hodnocení

To jsem nepsala já :D :D Takže ne, nepovídala
Ale psala, my nejsme blbí, my to tady poznáme :)

hodnocení

0x

Já bych řekla, že nebudete mít problém jenom s ochlupením. Občas se tady objeví někdo jako Vy. Založí vymyšlený dotaz a chce se jenom bavit a dělat si "šoufky" z rádců. Někdy se mu to daří udržovat docela dlouho, ale nakonec to stejně "praskne". No a ten dotyčný se pak dušuje a přísahá, že to ne on, že to někdo jiný, který odpovídá z jeho počítače a vymýšlí si všelijaká krkolomná vysvětlení, aby obhájil svou lež. Naštěstí je tady jenom málo lidí, kteří mu na ten "špek" skočí. Zajímavé však je, že se dotyčný najednou potichu vypaří, aniž by svůj "problém" vyřešil. Zmizí, jako pára nad hrncem...;)

secret
hodnocení

Jenže tohle není sranda, já se opravdu nutně potřebuji toho zbavit a už nevím co mám dělat, kdybych byla kluk tak by mě to netrápilo protože u kluku to nevadí, ale kdo by chtěl holku která má na nohou,intimní partich a podpaží chlupy :/

eva18
hodnocení

0x

Hele, já tě naproto chápu, mám to podobně, a začalo mě to tak děsně štvát, že jsem se přestala holit. O to horší to je, že jsem začala mít první vztah, a taky moje pokožka je citlivá, takže holení zejména v intimních partiích a podpaží, pro mě byla živá tortura. Můžeš zkusit všelijaké ale pro mě nebylo furt nic 100%.

Jediné co mi 100% pomáhá je to nejhorší, co ti můžu doporučit... Kamarádka na mě vivalila oči, jak to můžu zvládat :D

Moje mamka si nohy vždycky jednou za čas ,,vytrhávalaˇˇ tím strojkem...je to poměrně bolestivé, ale nejdýl to vydrží. Já jsem ještě před rokem zařvala po 4 vteřinách bolestí, a nasraná odešla s tím, že nechápu, jak si někdo může oholit nohy. Každpoádně nebýt mojí naštvanosti, nebyla bych schopná si ted s tím vytrhat chloupky dokonce v celém okolí intimních partií (Jo, JAU! Ale když už se ti povede začít, zvykneš si.) a v podpaží. Mamka na mě vyvaleně koukala. Ale že se 3 týdny nemusím starat o to, jestli můžu zvednout ruce, a mé podpaží je bez bolístek a zánětů požiletce. Ach... Každpoádně, když na to přijde, přiznávám, že se mi do toho nechce :D

72mona

No, tak to gratuluju. To já nemůžu, protože při epilaci mi z místa vytrženého chloupku začne téct krev, takže za chvíli to vypadá jako u řezníka na porážce. Tomu já říkám citlivá kůže... M.

secret
hodnocení

Děkuji za radu, určitě vyzkouším. Můžu se prosím zeptat kde do seženu při nejhorším v jaké ceně? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]