Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Biopron forte

Od: polednicek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda si mužu vzít ted (19:00) probiotika na antibiotika (vzal jsem je v 15:00), nebo jestli mam počkat radši na rano, aby to nedělalo na noc nepořadek?

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, můžete. Biopron nedělá "nepořádek". Biopron neovlivňuje antibiotika. Z příbalového letáku Biopron Forte, co jsem našla na netu: "1 tobolka 1-2x denně při jídle". Biopron byste neměl polykat nalačno. Něco k tomu sníst.

doplněno 27.11.20 19:12:

Je důležité, aby mezi užitím antibiotika a Biopronu byla dostatečná časová prodleva. Antibiotika ničí "biopronové" probiotické bakterie.

fulugar
A myslíte že je muzu vzít když jsem před hodinou jedl?

hodnocení

1x

Zdravím,je to týden co jsem ATB dobrala a užívala stejná probiotika co vy. Magistra v lékárně mě upozornila,brát Biopron v polovině času mezi ATB,že by probiotika snížily účinek. Takže berete-li po 12 hodinách,tak 6 hodin počkat a vzít probiotika atd. JISKRA

pb®
hodnocení

0x
Probotika se berou minimálně s dvouhodinovým odstupem od antibiotik. Čím větší odstup, tím líp.

nikak*
hodnocení

0x

Přesně tak, berte s odstupem, jinak to nebude fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]