Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí celé postavy

Od: horakovaa odpovědí: 8 změna:
Mám takový dotaz. Jak jsem to tu projížděla, tak asi zřejmě nejsem jediná které se ukládá tuk na stehnech. Mám v plánu hubnout, jenže nelze jen jednu část. Lýtka mám hubené a kdybych teoreticky zhubla, zhubla bych jen na těch místech kde je HLAVNĚ ten tuk, nebo i tam kde se moc neukládá? *zmateny*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Hubnout se dá nejen tuk ale i svalová hmota, tj. záleží i jak hubneš, jestli jen "hladověním" nebo zvýšenou zátěží a záleží jaký druh pohybu to bude - dřepováním ti narostou stehna, pokud budeš plavat kraula tak porostou ramena..

Tělo si tuk ukládá/ ubírá podle svého, jde to trochu upravit např. otužováním - tělo má snahu tuk rozprostřít rovnoměrně jako izolaci..

Začíná zima, ideální na hubnutí i tvarování postavy, i na kondici, imunitu atd. jsou běžky - polodenní až celodenní výlety (nebo bez sněhu nordic walking)

hodnocení

0x

Upravte si jídelníček, vynechte tučná jídla, sladkosti, začněte se víc hýbat a sportovat, vhodná je třeba jízda na bruslích, kole, rotopedu. Na YouTube je spousta návodů zaměřených hlavně na hubnutí stehen

asd1

jj, když se kouknu na bruslařky a cyklistky, tak vůbec nemaj silný stehna *smich*

Jj, mají je vypracované

asd1

No právě, pokud chce štíhlý stehna tak bruslení není ten pravý pohyb ;) Kolo je na tom líp, tam pokud jezdí "švihem" tak štíhlý stehna jsou, ale jak jen trochu silově tak stehna taky rostou.. Tuk zmizne to ano (pokud po tréninku nesežere půl husy)..

On je celkově problém zhubnout na stehnech, pokud jsou k tomu navíc třeba dispozice.

Ale mám právě zkušenost v rodině, pokud počasí dovolí, tak inline bruslení, v zimě klasika na ledu a postavě a stehnům to určitě pomáhá.

hodnocení

0x

Vyfotte postavu bez hlavy ve (slušném) spodním prádlem a dejte sem fotku. Pánové zhodnotí, na co se zaměřit při hubnutí. Pár takových příspěvků tady již bylo, takže se nemusíte ničeho obávat.

senior
hodnocení

0x

Cvičím většinou podle youtube - Ladylab. A podle nálady. Některé video mám v oblibě, některé méně. Přesto se je snažím občas zařadit. Někdy jenom svoje cviky.

Vynikající i když si myslíte, že to nic není, po 30 minutách máte dost, Dobré jsou 15 vteřinové přestávky mezi sériemi a upozornění na dýchání. Milý přístup.

Je dobré cvičit dvě videa v jeden den a druhý den vynechat. Pokud na to budete mít.

Občas jedu i podle naší kaskadérky Hanky Dvorské, to je ale o dost náročnější.

Je potřeba procvičovat celé tělo, zaměřit se pouze na jednu partii není dobré.

Stehna mě hodně zeštíhlely po prknech. A dělá se mi průzor nahoře u stehen, což jsem měla málokdy.

Jsou různé varianty prkna. Zpevní se celé tělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]